mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

' WaD | Gaming PRO/FUN Server[-SXE-]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan E_C_E_L
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 260
Merhaba arkadaşlar.Server'ımız yeni açıldı.İlk aldığımızda server'ı jail break/deathrun yapmıştık ama bu modda fazla randıman alamadığımız için server'ımızı pro/fun moda dönüştürmeye karar verdik.Amacımız sadece sizi eğlendirmek ve kendimiz eğlenmek.Güzel arkadaşlıklar edinmek.Küfür'e tahammülümüz olmadığı için küfür eden şahsı serverdan sınırsız olarak uzaklaştırıyoruz.Ama koyu bir sohbet ortasında refleks olarak edilen küfüre bir şey demiyoruz.Örn;

"Vay amq öldük iyi mi? :D"

Bu reflekse yönelik bir küfürdür ve insan buna alışmıştır.Onun için bunu gözardı edeceğiz.Ama ana,bacıya edilen küfürlerde direk ceza uygulayacağız.İkili tartışmalarda "Ev adresini ver seni bulacam" vs. tehditler de serverdaki ceza sisteminden etkilenecektir.

Server'ımızda en çok açılan maplar arasında pro oyuncularında öncelik olarak gösterdiği de_dust2 vardır.Ama serverda user sıkıntısı olduğu zaman fun maplar (fy_iceworld16 fy_snow de_dust2_long vs.) açılır.Map isteğe göre değiştirilebilir.Tabii adminler istediği için değil sadece oyuncuların isteği üzerine değiştirilebilir.Bir admin kafasına göre map değiştiremez.BUNA BENDE DAHİLİM.

Gelelim top15 ile ilgili ayrıntılara.
Top15 haftada bir sıfırlanır.Bu süreyi uzatmak gibi bir niyetimiz yok.Çünkü oyuncularda bir süre sonra sıkılmaya başlıyor.2-3 hafta kim bekleyecek kim rank kasacak diye uğraşamıyorlar ve serverdan ayrılıyorlar.Gelelim sıfırlandıktan sonra 1. 2. 3. 'ye verilecek ödüllere.

1.'ye 2 haftalık adminlik
2. 'ye ve 3. 'ye 1 haftalık yetkili slotluk.

Biliyorum bu ödüller az gözüküyor ama bizimde süresiz adminlik verecek durumumuz yok.
Birde her serverda olduğu gibi bizim server'ımızda da adminlik satışları oluyor.Onunla ilgili ayrıntılarıda vereyim.

1 aylık adminlik 5 TL.
1 aylık VIP 10 TL

Normal adminlikte dokunulmazlık yoktur.Ama VIP adminlikte her komut mevcuttur ve dokunulmazlık hakkı vardır.Sadece "L" komutu yanı rcon şifresi değiştirme yetkisi yoktur.Zaten isteseniz de veremeyiz.
İp'mizi de verip kısa keselim.(Çokta kısa oldu ha :D)

İP: 95.173.175.208
Oyundan bana ulaşmak için nick: ' WaD | TRueno [C]
E-mail yoluyla ulaşmak için : ibrahim.yesil26@hotmail.com

(E-mail koymayacaktım fakat örnek konuda ve konu açma kurallarında "E-mail adresi vermek yasaktır." ibaresini göremediğim için e-mail adresimi yazdım.Eğer yasaksa modlarımızdan biri konuyu editleyebilir ve e-mail adresini silebilir.)

Oyun için birbirinizi kırmayın,oyunu oyun olarak oynayın. :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri