Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Artık Yeter Bir Bakarmısınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bymusti006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 465

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Ben Çok Swde Oynadım Çoqu Sw1.cilerinin İtemlerine Baktım Efsunlarını Bastım Ama Ben Bir Türli 1. Olamıyorum Lutfen Artık Yardım Edın Mıllet Bilmediğimiz Efsunlarmı Basıyor Şimdiden Teşekkürler Efsunları Ozelden Atarsanız Sevinirim Fazla Girmiyorum Cunku Saolun ...)

Arkadaşlar Ben Çok Swde Oynadım Çoqu Sw1.cilerinin İtemlerine Baktım Efsunlarını Bastım Ama Ben Bir Türli 1. Olamıyorum Lutfen Artık Yardım Edın Mıllet Bilmediğimiz Efsunlarmı Basıyor Şimdiden Teşekkürler Efsunları Ozelden Atarsanız Sevinirim Fazla Girmiyorum Cunku Saolun ...)

Benim bu savaşcı konusunda tecrübem üst düzeyde. Açtığım konudan bakabilirsiniz.

Konuya gitmek için tıkla

Son düzenleme:

Katılıyorum denemek için bir servere girdim ( İtem görme özelligi olan bir sw ) server kralı savaşçıydı bende savaşçı açtım onun itemlerinin tamamen aynısını yaptım 5 / 5 ama adam yine bana 4 k atıyor ben 2.5

Çok saçma geliyor :) Yada ws atmadıgı zaman gerçek itemleri çıkarıyo olabilir anlamadım gitti

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri