Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Takas gİr İÇerİİİİİİ gİİİİİr

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

kubilayatar

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
40
TM Yaşı
16 Yıl 17 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR Metin35 de 64 lwl savaşçı var metin2 de +35 lwl normal bi çarla takas olur çarda +9 aslan plaka +9 aslan katleden +5 kurtuluş palası +3 büyük balta ve +9 ölümcül plaka vardır metin2 de böle 35 lwl çara takas olur savaşçı veya sura olmalıdır (en az 33 olmalıdır) ÖTÜKEN SERVERİNDE OLURSA İİ OLUR .

METİN35 DEKİ ÇARIN 3M PARASI VARDIR METİN2 DE ALACAĞIM ÇARIN ENAZ 500K OLRSA SEVİNİRİM SADECE CİDDİ OLANLAR YAZSIN METİN35 DEKİ ÇARI ZİHİNSEL DİR 3 TANE M2 Sİ (GÜÇLÜ BEDEN,GÜÇLÜ VURUŞ..)

ÇAR SERVER 1 DEDİR

metin 35 de sana 92 lvl çar satım 9 ort zehir +5 ful 2000 hp çelik skiller hepsi perfect atım yok sersemlikli şahin 3 tane 1500 k hpli ayakkabı beyaz altın 4 tane yarı insan +5 fulll

Aga ben tks edecem 47 lwl çarla içinde 658 k var +8 büyük blta +9 ejder MSN adresi:Zapturik_misin_oğlumsen@sie.com

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Bide benle dalga geçme olm bak öle msn olmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri