bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pasamt2.org Pvp serverime Gm Arıyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 449

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ekledim konuşalım...

2 msn adresinide ekledim İsteklerin beni çağrıştırıyor 7. gm liğim olur nasip olrsa: d

Merhaba,

İsim: Berker DAL
İkamet: Muratpaşa/Antalya
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Daha önce belirttiğim gibi fazlasıyla oyun sunucusunda görev aldım. ayrıca 2 kere kendi sunucumu kiraladım ve bu iş ile uğraştım.
Günlük Online Süreniz :
6-7 Saat.
Telefon: 0.538 410 0318
İletişim Adresi: Azrail09@turkworm.com
Özellikleriniz :
Tanıtımdan Ziyade Webmaster & Tasarımcı Olmak İsterim.
Tamamen Reklamcı GM Değilim Bunun için İletişime Geçmeyiniz. Alanım Grafik Ve Web'dir. Ancak Alanım Dışında yetkilisi Olduğum Serverin Tanıtımını da Elbette yaparım.

EKLEME: Yetkili Olarak Gireceğim Sunucuya Server İçin Teknik Destekte Verilecektir.

Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri: M2-Pro , M2-MAD, AtomMetin2, Dream2, Iron2, KaranlikMt2, THEPVP2, Dark-KnightMT2, ZelkoMt2, Planet2, BluesMt2, funmetin2 Cengizhan2Online etc. aklıma gelmeyen sayısız oyun sununusu..
Photoshop Kullanıyorum, Logo Vs. Hazırlayabilirim Konunun Altına 3 adet de yaptığım çalışmalardan ekleyeceğim bir fikir oluşturmak için.
Web paneli Tasarımı Deneyimim Pek olmasa da Editleme İşini iyi Yaparım.
Forum konusunda Profesyonelim Kurulu Değilse Kurulumunu da Yaparım. Bu Konuda da Referanslar ekleyeceğim.
Ticket Cevaplaması Online Destek Olayı Vs. Bu Tip İşlerden de anladığımı söyleyebilirim.

Photoshop Çalışması 1: - TIKLA -
Photoshop ve 1-2 Program Daha Kullanarak Yaptığım Çalışma: - TIKLA -
Photoshop Çalışması 3: - TIKLA -

Forum Siteleri Referansları:
Turkworm.com | Administrator Nick: Azrail09
Turkworm.net | Administrator Nick: Azrail09
FORUM.M2-PRO.ORG | Forum Mod. Nick: EssekHeriF
BOARD.METIN2MAD.com | Forum Mod. Nick EssekHeriF
SiberSavas.ORG | Administrator Nick: EscDeviL-

Diğer / EK: Neden Sizi Seçmeliyiz (GM) ? : Çalışmıyorum ve biraz aylak dolaşıyorum son zamanlarda (: Zamanımı değerlendirmek istiyorum uğraşacak birşeyler arıyorum doğrusu.. Daha önce fazlasıyla priv. serverde görev aldım, her zaman ekip çalışmasından yanayım. Uyum sağlarım, oyun içinde oyuncularla mesafeli olurum görevimi yerine getiririm. Haşır neşir olmam mesafeyi korurum. Oyun dışı teknik problemlerde elimden geldiğince yardımcı olur bilmediğim yerleri araştırırım. Her şeyi planlar plan doğrultusunda hareket ederim. Türkçeyi düzgün kullanırım buna özellikle dikkat ediyorum. Oyun içerisindeki Saygı Seviyesini de yukarıda tutarım. Ayrıca Gözümde Herkes eşittir kimsenin bir ayrıcalığı yoktur. Türkçeyi Düzgün Kullanmaya Ve Karşımdakine Hitap Edişime Önem veriyorum.

Profesyonel olduğum Bölüm Grafiker & Webmaster GMdir.

EK: Türkçeyi Düzgün Kullanmaya Özen Gösteriyorum. Oyun içi Seviyeyi Saygıyı Yukarıda Tutarım. Herkes Gözümde eşittir.
Ekip çalışmasına Önem Veririm.

Forum konusunda Profesyonel Olduğumu unutmayınız.
Vereceğim Hizmet Karşılığında da bir ücret talep Etmiyorum Normalde Ücretli çalışırdım.

Msn Eklemekten önce Forumdan Özel mesaj Atarsanız Sevinirim.

İyi Forumlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri