Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Atasunucu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babagunni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 326

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler Bilgisi olan yaza bilirmi fiyatlar çok ucuz daha önce çalışan varmı acaba ?

sana tavsiyem burdan alma bende atasunucudan alcaktım araştıma yaptım sonra vazgeçtim çoğu kişiyi kazıklamışlar bu siteden alma

SAKINNNNNN alma kardeşim sakınnnnn

Arkadaşlar ben o kadar şirket dolaştım ki adamalar beni çocuk yerıne koyup hatta mobil ödememiz var 25 tl dedi 30 dk içinde teslim dediler bende gittim kontur yuklettım sonra adamı ara ki bulasın sonra başka şirket aradım gene aynı kazıgı yedım sonra adam gibi bir sunucu buldum sandım adamlar verdı lag dan gecılmıyor 1 gb lık dedı 512 vermiş ve Sonuç hüsran...

ben Sonunda Adam gibi şirket buldum kimi reklam dıycek kımıde bu adam nediyor ya diycek ben paranızın çöpe atılmasınız istemem bende çalışıyorum yazık günah ramazan günü arkadaşlar şimdi sorcaksınız hangi bilisimden aldın dıye söyluyorum bana gercekten 1 gb 35 tl verdım ama ne lag ne donam nede bug nede Dc vermıyor adamlar 4x4 ilgileniyorlar.. ben böyle şirketi başımın üstünde taşırım ve helal olsun anasının sütü gibi helal olsun

Almak isteyen arkadaşlar parasını sokaga atmak istemeyn arkadaşlar bende arkadaş tavsıyeıs uzerıne bu bilişimden aldım www.skynetbilisim.com gercekten 10 Numara hızmet terlemıyoalr küçügünden büyügüne insan gibi davranıyolar yardımcı oluyorlar ......

>>>> www.skynetbilisim.com Paranızı Sokağa Atmayın Gerçek Sunucu Budur...!

Msn : destek@skynetbilisim.com 7 /24 Destek Veriyorlar...

Admin Sayın Mod Lütfen Konuyu Kilitmeyin Rica ediyorum Adam Gibi paylaşım yaptım Milletin parasına yazık DÜŞÜNÜN AZ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri