Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kapatılan Konular Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan npcakar70520
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1.ibot kbot hataları adlı konu tam bir fiyasko insanlar orayla ilgilenmiyor (ah anlasam yardım ederim) tek tek konu açılması daha manalı insanlar seslerini duyuruyor.
2.ağır küfürlerde bulunan insanların banı açılmış bu ayrı bişey zaten hangi yüzle geliyor o insan kimliğine bürünmüş (!)
3.depents'e daha oy atmak isteyenler olucaktı evet yada hayırdan anketi kapatmak doğru değildi.

yeter artık burda siz üyesiniz biraz kuralları okuyunuz modları konu açarak suçlayamazsınız onu admine bildireceksiniz konu kirliliği yapmıcaksınız bu 1 2 ibot kbot konuları için sabitte konu var 3.ağır küfür eden üyeler banı açılmaz bunu unutma.

1.ibot kbot hataları adlı konu tam bir fiyasko insanlar orayla ilgilenmiyor (ah anlasam yardım ederim) tek tek konu açılması daha manalı insanlar seslerini duyuruyor.
2.ağır küfürlerde bulunan insanların banı açılmış bu ayrı bişey zaten hangi yüzle geliyor o insan kimliğine bürünmüş (!)
3.depents'e daha oy atmak isteyenler olucaktı evet yada hayırdan anketi kapatmak doğru değildi.

1. Bu Anket Kimin ? Bir Üyenin
2. Forum Kurallarınca Siz Nasıl Bir Moda Hakaret Ediyorsunuz ?
3.Ağır Küfür Ban Açılmasını Ben Bilemem,Benim Sadece Konu Kapatma Ve Oldugum Bolumun Mesajlarını Editleme Yetkim Var.
4.O İnsan Bu İnsan Diyorsunuz Bana Sırf Hayır Diye ankette Seçmek İçin Yeni Hesap Açanlar Var Hepsini Biliyorum Ben Merak etmesinler

Konu Kapatıldı Lütfen Böyle Saçma Konular Açmayınız Yoksa Şikayet Etme Yetkim Var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri