HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Bana PS3 Modern Warfare 2 Online da Çalışan Hile Verene Bütün Rep'imi Vereceğim .
Ne Hilesi Olduğu Fark Etmez .. Score Hilesi , Jump Hilesi , Speed Hilesi , Prestige Hilesi , Tittle-Emblem Hilesi , Silah Hilesi Hersey Olabilir.
Lütfen Elinde Çalışan Hile Olan Birisi Varsa Özel Mesaj Atsın Bütün Rep'imi Verecegim..
Tesekkürler..
Ne Hilesi Olduğu Fark Etmez .. Score Hilesi , Jump Hilesi , Speed Hilesi , Prestige Hilesi , Tittle-Emblem Hilesi , Silah Hilesi Hersey Olabilir.
Lütfen Elinde Çalışan Hile Olan Birisi Varsa Özel Mesaj Atsın Bütün Rep'imi Verecegim..
Tesekkürler..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.çeşitli oyun hileleri bulabilirsiniz.
bulamadım kardesim sen ordan calısan bi tane bulp link yollarsan cok sevinirim ayrıca +rep inide alırsın
PS3 'De Fps oyun hilesi mi ? :f34:
yapanlar var kardesim simdiye kadar sadece 1 tane gördüm adam ps3 mw2 online da uçuyordu sniperle tarıodu mermisi gitmiyordu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)