Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Aziz Yıldırım'dan Sow'a terapi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avesequick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 139

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

sowm.jpg

[h=2]Tatilden dönüşte 5 kilo fazlası ve formsuzluğu ile dikkat çeken golcü için başkan bizzat devreye girdi[/h] F.Bahçe'nin Topuk Yaylası ve Avusturya`da yaptığı kamp çalışmalarının en mutsuz ve en formsuz ismi olan Moussa Sow her geçen gün özlenen kimliğine bir adım daha yaklaşırken, Senegalli golcünün depresyondan kurtulmasında başkan Aziz Yıldırım`ın büyük rol oynadığı ortaya çıktı.
Vatan'ın haberine göre; Süper Final`deki ilk G.Saray maçında sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra sezonu kapatan yıldız futbolcunun 3 Temmuz`da başlayan idmanlara kadar 5 kilo aldığı görülmüştü. İki kampta da fazla kiloları nedeniyle formsuz gözüken Sow`un gönderileceği iddialarının ardı arkası kesilmezken Aziz Yıldırım olaya müdahale etti. Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ve kendisi cezaevindeyken transfer edilen golcü oyuncuyla biraraya gelerek adeta ‘Azizsilin` uyguladı.
Bu görüşmede Senegalli yıldız “Benim adım Sow. Ben herhangi biri değilim. Kariyerim ve yaptıklarım ortada. Ben F.Bahçe`ye yarım sezon oynayıp, Katar`a gitmek için gelmedim. Tırnaklarımla kazıyarak bu kariyere ulaştım. Türkiye`ye damga vurmadan gitmem“ diyerek gerçek Sow`u henüz gösteremediğini net bir şekilde ifade etti.
Yılın ilk Azizsilin`ini yapan Yıldırım ise, “Haberlere aldırma. Sen bu takımın 1 numaralı adamısın. Ne Gomis ne de başkası, hiç kimse gündemimizde değil“ sözleriyle oyuncusuna moral verdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri