Bir bomba daha!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DonJua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

DonJua

Level 7
Katılım
4 Ağu 2012
Konular
310
Mesajlar
1,789
Reaksiyon Skoru
163
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
135
MmoLira
-20
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="width: 304"]Fenerbahçemiz, Batiste, Sato ve Bo McCalebb'den sonra David Andersen'i transfer ederek 2 yıllık sözleşme imzaladı.
[/TD]
[TD="width: 330"]


[/TD]
[/TR]
[/TABLE]




Fenerbahçe Ülker, Final-Four adayı bir kadro kurmaya devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler’in son bombası geçen yıl Montepaschi Siena forması giyen Avustralyalı pivot David Andersen oldu.

Panathinaikos’tan Mike Batiste ve Romain Sato, Montepaschi Siena’dan Bo McCalebb’i renklerine bağlayan Kanarya, yine aynı takımdan Andersen’i alıp 4 numaralı pozisyonu doldurmuş oldu. 33 yaşında ve 2.11 boyundaki oyuncu Kinder Bologna, Siena, CSKA Moskova ve Barcelona formalarını giydikten sonra 2009 yılında Houston Rockets’a transfer oldu. Andersen, Toronto Raptor ve New Orleans Hornets’ta oynadıktan sonra geçen yıl tekrar Siena’ya dönmüştü. Avustralyalı pivot Euroleague’de 11.7 sayı ve 6.5 ribaunt ortalamaları ile oynamıştı.

 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)