Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sıcak saatler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuacK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 138
Taraftar istekleri bitmeyen Melo'ya sırt çevirdi. Yönetim kiralama formülünü tekrar gündemine aldı ancak alternatifler için de çalışma var. Sarı-Kırmızılı ekip, Napoli'nin iki yıldızı Gargano ve Gökhan İnler'e teklif hazırlığında

fft1mm1850668.jpg

Kardeşi Nicholas’a da kulüp bulunmasını isteyen Felipe Melo’nun ardı arkası kesilmeyen istekleri, sonunda taraftarı da bezdirdi. Sarı-Kırmızılı tribünler, Brezilyalı yıldıza daha fazla taviz verilmemesi için yönetime mesaj göndermeye başladı. Gazetemize mesaj yağdıran taraftarlar bu şartlarda Pitbull’un alınmamasını istedi. Gelen baskılar ve Melo’nun tavrı sonrası yönetim de yeni bir yol haritası belirledi. Ünal Aysal ve ekibi geçtiğimiz sezon olduğu gibi kiralama formülünü tekrar gündemine aldı. Başkan Aysal’ın, kurmaylarına verdiği talimat da ortaya çıktı. Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki günlerde Melo’nun kiralanması işiyle birlikte Walter Gargano ve Gökhan İnler için de İtalya seferine çıkacak. Napoli’yle pazarlık masasına oturmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, Gargano ve Gökhan’la da görüşerek ne düşündüklerini öğrenecek.

Yine tribünlere oynadı

Bu arada ülkesinde bir gazeteye konuşan Melo, yine Galatasaray taraftarını övdü: “Flamengo taraftarı muhteşem ve çok tutkulu bir grup. Fakat itiraf etmeliyim ki, Galatasaray taraftarı kadar kulüplerine bağlı bir topluluk hiç görmemiştim.”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri