HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel Konuysa Nerde % 100 KAçıncı Sayfadadır Bari SAbite Koysalarda Herkes Görse Arka SAyfalarda KAlmasa
Önceden açılan konu sabit olması gereken , Neden sizin konunuzu Sabitlesinler ?
Sonra neden uzman üye olamadım diye soruyorsunuz , "Ben Bunu Güncel Olmadığı İçin açtım Lütfen Güncel Olsaydı 1. Sayfada Olurdu" Bu Cümleyi tekrar ettiğiniz sürece'de olamazsınız.Kusura bakmayın
Önceden açılan konu sabit olması gereken , Neden sizin konunuzu Sabitlesinler ?
Sonra neden uzman üye olamadım diye soruyorsunuz , "Ben Bunu Güncel Olmadığı İçin açtım Lütfen Güncel Olsaydı 1. Sayfada Olurdu" Bu Cümleyi tekrar ettiğiniz sürece'de olamazsınız.Kusura bakmayın
ben orda kendi konumun sabite konulmasını değil benden önce yani ilk açılan konun sabite konulması gerekir dedim ama siz yanlış anlamışsınız ve o cümledede bazı bilgiler güncel tutulmuyor demek istedim uzman üye neden olamıyorum diyede sormadım hiç bir zaman bu foruma metin2 kurulumu ile başlamıştım mesaj kasıyordum full kendime server açmaya çalışıyordum hamachi bile olsa oda oldu ama kapttım sorna bu foruma fazla uğramadım biizm arkadaşlar üyeliğimi istedi ve server tanıtımı yaptılar full ondan sonra canım sıkıldı geri döndüm ve darkrobit forumunda gezinmeye bşaldım ve darkrobit oyununa geri döndüm..
Güncel Olmayan Konuları Bulmak Zor Ve Arka SAyfalarda Kalıyor Biz Görmeyip Açıncada Konu Kilitleniyor Ve Güncel olmuyor Sonradan Araştırma Yapın Yaızlıyor Ama Bu Turkmmonun Ne KAdar Büyük Bir Forum Olduğunu Ve Bilgileri Ancak 1. Sayfadan Bakıldığı İçin ARaştırma Olmuyor Güncel Kalmadığı içinde Bazıalrı Bunlar Hakkında Bilgi Bulamıyorlar..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)