farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yetkili bakabilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Efsaneeeeeee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 585
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Haksızlık yapıyorsunuz ama.

Realde başkasında item yada char almak yasak mı olunur

o zaman Mmomt2 Sw halı Pazar Alanı neden açıyorsunuz illa sizdenmı item almak zorundayız.

Böyle haksızlık olamaz.

Senin yaptığın haksızlık olur esas. Biz burda daha büyük paralarla item alalım sen git realden insanlardan daha ucuz bir fiyata istediğin itemi al. Bu editlerin itemlerin satıldığı sadece bir dükkan var diğerleri oyun için yasal değil. Diğer yöntemleri kullanırsan tabiki cezasını alırsın. Kafandaki bu saçma düşünceyi sil ve yasal olan yerden alış-veriş yap.

Adam dediğin böyle değildir olamazda.

Kardeşim bundan once 250 Tl Sadece Kalkana verdim sen veremezsın kımse veremez ben verdim

Ucuzuna kaçmıyorum nerde adam gibi satıcı varsa onunkısını almak ıstıyorum

Metin2 Kurlumu şöyledir çinlilerin formulu

Metin2 char alınır satılır yasak değildir.

Hırsızlık sahtekarlık v.b olumsuz kural ihalali sorunlarda ise gereklı kanıtlar gereklı yerlerde olur ve ceza işlemi uygulanır.

İtem ALıp Satmak Hesap Katılabilir Nedemek ya kesin bişe söyleyin

Bakın arkadaşlar ben hayatımda bu kadar mantıksız saçma bişey görmedim.

İtem Char Almak Yasak Olmamalı şu ana kadar char aldım sattım

1.500 Tl yatırdım 500 Oyuna 1 Milyarda gerçek hayatta.

Bundan sonra sırf sızden alıcagım die bişe olamaz.

Pekı daha oncelerı alıyorduk nolduda şimdi sadece bizdene edit alabilirsin diyorsunuz

Bakın sunu unutmayın adam dediğin Bi Sanal Oyun Online PARA KAZANAN VE DAHA ÇOK İSTEYEN yada farklı düşüncelere sahip kişi böyle yapıyorsa onu Allaha havele ediyorum..

Dolandırılma oalylarından dolayı yasak daha öncede yasaktı. Sorumluluğu üstünüze alıyorsanız yapın elbette kimsenin haberi olmaz bundan. Fakat dolandırılırsanız ya da başka bir durum olursa vay efendim ben şu kişiden almıştım diye şikayet etme hakkınız olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri