xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

OFM Transfer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkburak08
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ofmde para kazanmak için nasıl transfer yapmalıyım?Ligimde çok kişi yok transfer yapmıyorlar sistemle nsl transfer yapabilirm?Kaçtan satabilirim ?Bilen varsa nasıl daha fazla para kazanabileceğini yardımcı olabilirmi ?

Kardeşim öncelikle para sıkıntısı her takım için yaşanabilecek bir durum bence kadronda çok adam tutma ama sıkmada.

Mesela 8 kişi yetiyor ama 9 kişi var kadronda o 9.yu bir gün geliştiririm ya da dursun zararı yok veya bir maç çıkartırım gibi düşünürsen yanlış olur zaten senin yedeklerin var atıyorum 5 orta saha kullanıyorsun 8 tane yedek yeter o adamı satıp para yaparsın.Mesela kalecilerden 4 tane falan bırakan var 2 kaleci de biraz risk biri bir sakatlansa o diğer kaleci o arada kırmızı kart görse (Barcelonayı yönetirken başıma geldi) koyacak adam yok.Ya apar topar listeden bir adam alacaksın ya da defansı yüksek bir adamı kaleye alacaksın o yüzden mesela 4-5-1 kullandığını farz edersek 7 defans 8 orta saha 3 forvet ve 3 kaleci (Forvet 4 de olabilir) bıraktığın zaman forveti 4lü sayarsak 22 adam kalıyor yeter ama senin kadronda toplam olarak 26 adam varsa o kalan 4 adam boş anlamdadır ve takımda tanesi 3,5dan satacak olsan 14 milyon eder ki bu da harika bir bütçe anlamını taşır.

İkincisi finans müdürü ama ben pek tavsiye etmiyorum eğer hedefin 6,7 falansa hedefini ilerletiyor ama kesinleştiysen ya da ben kesin bu hedeften aşağıya düşmem diyorsan iyi bir oyuncu alacaksan olabilir ama 1.ysen hep ödüyorsun o parayı bitmiyor lig sonuna kadar ve bu da sana sadece belirli bir süre yetecek para sana sürekli gelecek bir kaynak lazım.

Öncelikle bilet günü alma imkanın varsa alıyorsun ardından hiç bir haftasını dahi aksatmadan sürekli stadyumunu geliştiriyorsun ve güzel bir para oradan geliyor,bilet günü alınca teknik ekiplerin hepsini alacağın için finans müdürüne de elinde ki parayı veriyorsun ki faizden de bir para gelsin (Faiz'i sevmem ama oyunda güzel bir uygulama) ve sponsorlar,Sponsorlar gerçekten senin en değerli para kaynağın diğerlerinde birşeyler yaptıktan sonra para alıyorsun ama istersen sınırlı kullanıcı ol yine bunlar sana para ödüyor ve bunları sakın aksatma her gün gir takip et ne kadar kalmış haftası falan aklında tut hesapla ve hedefinin her zaman üstüne çık (1.liği hedeflemiyorsan) ki daha fazla sponsor parası alıp daha iyi paralar görebilesin.Bunlarla birlikte normalde kazanacağın para ek gelirsiz sadece maç başına ücret 700.000 €yken birden bir bakmışsın olmuş 2.500.000 € ve normalde 5.000.000 €'luk bir adam alacaksın sadece maç başı ücretle 8 hafta sürecekken herşey eklenince bir bakmışsın 2 hafta içinde o oyuncuyu almışsın ve böylelikle daha çok oyuncuyu daha kısa sürede alırsın ve takımın daha güçlü olur.

Benim önerilerim bunlar,iyi oyunlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri