Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
10.000.000 Açıldı bu konu tabi biride bendim 

1 saattemi
ben 1 saatte 15 m kasıyorum garanti şöyle:bende kbot var gemi leanov ve full lf3 var lordakia en fazla 2 sıkıyorum büyüzden yarım saatte 6 lwl oluyor onları satıyorum.botunuz varsa ekipman alırken uri harcamak biraz saçmalık.çok anlamsız konuşuyorum cümleyi toparlayayım.botu alın 3 4 gün full kutu toplatın galaxy kutularını hiç açmayın en az 200 300 olsun sonra açın hepsini en az şansınız varsa 10 tamir kuponu gelir.şirketiniz fazla saldırıya ugramıyorsa x-2 bırakın geminiz hızlıysa yaratıklara daha önce vurur sizde olur en fazla 45 dk sonra 6 lwl olur flaxlar satarsınız.anneniz babanız pc nin açık olmasını istemiyordur.günde 5 saat açık kalsa 1 saatte 15 m kastıgımıza göre 5 saatte = 75m credi hergün kalkanları lf3 leri fullersiniz sonra 2 3 gün birşeye para yatırmayıp 150 m 300 m yi irise yatırırsınız.siz flaxları kasarkende uri baya kasacagı için pet alırsınız.2.hangar binası alırsınız.1 tanesinde leo olur credi kasarsınız flaxlarla 2.hangarda goli olur baskın yaparsınız. ben kbot kullanıyorum botu 31.12.2012 'de aldım o zamandan beri 4 lf3 7 b02 kalkan 1 iris aldım ve şuanda 60 bin uri var gemide.bota koyun 30 45 dk sonra gelin kapatın botu girin flaxları satın
ben 1 saatte 15 m kasıyorum garanti şöyle:bende kbot var gemi leanov ve full lf3 var lordakia en fazla 2 sıkıyorum büyüzden yarım saatte 6 lwl oluyor onları satıyorum.botunuz varsa ekipman alırken uri harcamak biraz saçmalık.çok anlamsız konuşuyorum cümleyi toparlayayım.botu alın 3 4 gün full kutu toplatın galaxy kutularını hiç açmayın en az 200 300 olsun sonra açın hepsini en az şansınız varsa 10 tamir kuponu gelir.şirketiniz fazla saldırıya ugramıyorsa x-2 bırakın geminiz hızlıysa yaratıklara daha önce vurur sizde olur en fazla 45 dk sonra 6 lwl olur flaxlar satarsınız.anneniz babanız pc nin açık olmasını istemiyordur.günde 5 saat açık kalsa 1 saatte 15 m kastıgımıza göre 5 saatte = 75m credi hergün kalkanları lf3 leri fullersiniz sonra 2 3 gün birşeye para yatırmayıp 150 m 300 m yi irise yatırırsınız.siz flaxları kasarkende uri baya kasacagı için pet alırsınız.2.hangar binası alırsınız.1 tanesinde leo olur credi kasarsınız flaxlarla 2.hangarda goli olur baskın yaparsınız. ben kbot kullanıyorum botu 31.12.2012 'de aldım o zamandan beri 4 lf3 7 b02 kalkan 1 iris aldım ve şuanda 60 bin uri var gemide.bota koyun 30 45 dk sonra gelin kapatın botu girin flaxları satınŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)