Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
lan ne adamsın la
Orda kaçan ben deil sendin hatta ben delikanlımısın kaçma dedim sen içeri girdin ama o yazdıgın gormemiştm artık herkes biliyo olum senin ne olduğunu çok güldüm ama cok yaşıyacan len 
Orda kaçan ben deil sendin hatta ben delikanlımısın kaçma dedim sen içeri girdin ama o yazdıgın gormemiştm artık herkes biliyo olum senin ne olduğunu çok güldüm ama cok yaşıyacan len 
lan ne adamsın laOrda kaçan ben deil sendin hatta ben delikanlımısın kaçma dedim sen içeri girdin ama o yazdıgın gormemiştm artık herkes biliyo olum senin ne olduğunu çok güldüm ama cok yaşıyacan len
![]()
yerde yatan babam değil

orda demişinki kendi köynde 16 k yien adamdn ne bklersn die ulan...
sonrada venüs pazar alanına 35 beceri 60 krtk 30 delici saldırı değerli kolyesatılır demişin.belliki o kolye ile atmsn millet eski editsiz atıyo 18 19 sen neyin Tribindesin.???
sonrada venüs pazar alanına 35 beceri 60 krtk 30 delici saldırı değerli kolyesatılır demişin.belliki o kolye ile atmsn millet eski editsiz atıyo 18 19 sen neyin Tribindesin.???
orda demişinki kendi köynde 16 k yien adamdn ne bklersn die ulan...
ben ne diyorum. o kolye kuzenimin. çalınır die taşımıyorum diorum deilmi.
ayrıca kolye mor yakut ve bende hangisi takılı?.
bu fotograflarda eski zaten. o kolyeyi şansa bala eski çarlardan bulduk 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)