Şimdi Arkadaşlar 1 den fazla sorum olucak umarım ki hepsine yanıt bulurum.
İlk Olarak Bu Aegis Özellikleri Diroit Tasarımları Gibi Kendiliğindenmi Etkiliyor Yoksa Çalıştırmak Gerekiyormu.
2. olarak Kasmak İçin Elmas Dizilimini Öneriyorlar Benim 320k kalkanım var bu dizilimin bana katkıları neler olacak.
3.Olarak öğe geliştirme şeysinde her seviyede %100 yükseltme için 3950 urimi istiyor.
4.olarak meksika 1 sw sinde irise ne kadar yatırmalıyım (Saatide belirtirsek çok müteşekkirim)
5.olarak tam olarak yani oyunun genelinde kaç adet LF3 ve Bo2 almam gerekir
6. Olarak çok iyi 2 tane konfi dizebilirmisiniz.
son olarak bu pet yakıtı pahalı bişeymi bilgi verebilirmisiniz
Şimdilik Bu Kadar Daha İleride Sorum Olacaktır Çünkü Oyunun Hızına Yetişemiyorum Ve siz değerli arkadaşlarımın yardımını istiyorum.
+rep gücüm olsaydı mutlaka verirdim ama onun yerine hayır duası.
Şimdiden saolun çok teşekkürler
İlk Olarak Bu Aegis Özellikleri Diroit Tasarımları Gibi Kendiliğindenmi Etkiliyor Yoksa Çalıştırmak Gerekiyormu.
2. olarak Kasmak İçin Elmas Dizilimini Öneriyorlar Benim 320k kalkanım var bu dizilimin bana katkıları neler olacak.
3.Olarak öğe geliştirme şeysinde her seviyede %100 yükseltme için 3950 urimi istiyor.
4.olarak meksika 1 sw sinde irise ne kadar yatırmalıyım (Saatide belirtirsek çok müteşekkirim)
5.olarak tam olarak yani oyunun genelinde kaç adet LF3 ve Bo2 almam gerekir
6. Olarak çok iyi 2 tane konfi dizebilirmisiniz.
son olarak bu pet yakıtı pahalı bişeymi bilgi verebilirmisiniz
Şimdilik Bu Kadar Daha İleride Sorum Olacaktır Çünkü Oyunun Hızına Yetişemiyorum Ve siz değerli arkadaşlarımın yardımını istiyorum.
+rep gücüm olsaydı mutlaka verirdim ama onun yerine hayır duası.
Şimdiden saolun çok teşekkürler
Son düzenleme:
1. ordan özel yetenekleri etkinleştirerek özellik açabilirsiniz yani otomatik değil.
2.elmas %30 darbe puanı düşürür ama %5 kalkan basar yani hasar alınca hep kalkan basar yani bu kasılmalık kristallon veya cubikon kesmek için bir tasarımdır.
3.Bilmiyorum ama her yükseltişinde fazlalaşıyor olması lazım.
4.40-50 m arası bas 3-4 seansı kesin gelir arkim basmıştı çünki.
5.31 lf3 ve 15 bo2 idealdir eğer kalkan lazımsa 31 bo2 lazım (diroitlere koymak için)
6.jeneratörler full kalkan diroidler ve gemide full lf3 takılı olcak 1 ve 2. konfi böyle sepromla kalkanı ve promeriumla hızı beslersen senden iyisi olmaz
2.elmas %30 darbe puanı düşürür ama %5 kalkan basar yani hasar alınca hep kalkan basar yani bu kasılmalık kristallon veya cubikon kesmek için bir tasarımdır.
5.31 lf3 ve 15 bo2 idealdir eğer kalkan lazımsa 31 bo2 lazım (diroitlere koymak için)
6.jeneratörler full kalkan diroidler ve gemide full lf3 takılı olcak 1 ve 2. konfi böyle sepromla kalkanı ve promeriumla hızı beslersen senden iyisi olmaz

1. ordan özel yetenekleri etkinleştirerek özellik açabilirsiniz yani otomatik değil.
6.jeneratörler full kalkan diroidler ve gemide full lf3 takılı olcak 1 ve 2. konfi böyle sepromla kalkanı ve promeriumla hızı beslersen senden iyisi olmaz![]()
5. Soru Oyun Genelinde Dediği İçin (10 Droid = 20 Lazer) Goli için + 15 = 35 Lazer Doğrusu Bu.

5. Soru Oyun Genelinde Dediği İçin (10 Droid = 20 Lazer) Goli için + 15 = 35 Lazer Doğrusu Bu.![]()
Teşekkürler Ayrıca petin kaç slotu var