mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Arkadaşlar Bu Serveri Bırakın Benden Söylemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan quesedilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 166
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bu Sv İyice Boşalmış Son Zamanlarda SAKIN Ola Edit Çekiyim Demeyin Çok Pişman Olursunuz Aynen Benim Gibi 2 Aya Kalmaz İyice Boşalır.
O kadar Emek Veriyoruz Boş Yere Bi Hiç Uğruna. Burası Artık Çok Kalitesiz Alt Seviye Bir Server Oldu. Buglu İtemler , Günler Süren Bakımlar , Bakımların Ardından Hiçbi Düzelme Olmaması , 10 Gün Süren Bug Sorunları Oyuncuları Bıktırdı. Tanıdığım Çoğu Kişi Oyunu Bırakmış. Ben Metin2 Siz Duramam Diyorsanız Tr Oynayın. Mehmetçik Beklerim ;) Tr de Bir Bakım En fazla 45 Dakika Sürüyor. Çok Bot Var Diyorsanız Artık Avcı GM ler Var Hergün Botları Avlıyorlar. Gözlerimle Şahit Oldum . Üstelik Burada SS Alıyoruz Adamlar 1 Hafta Daha Takılıyolar Boşuna SS alıyoruz Tr De GM Yakalarsa Anında MSN Ban. SS Alınırsa Ertesi Gün Ban. Burada Bana Küfür Edene Küfür Ettim 15 Gün Banlanmam Gerekiyordu 2 Ay Oldu Banlanmadım Üstelik Forumda SS Var Ve GM İlgilendim Yazmış. Çok Komik Değilmi :) Emeğinize Yazık En Azından Para Yatırmayında Onları Sevindirmeyin Bu İlgisizlikle. Ayrıca Şunuda Söylemek İstedim Benim Buglu İtemle Ticarette Editimi Kaybettim. Foruma Konu Açtım Admine Özel Mesaj At Dediler Attım. 2 Ay Oldu Ses Yok
Admin Başbakan Sanırım Bu Kadar Meşgul Olduğuna Göre :) Milleti Kandırmayın. Arkadaşlarım Bunların Oyuncağı Olmayın !

Şimdi Konuyu Kitlerler Hemen :D Yada Edit Yaparlar :D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

HErkes özgür isteyen oynar istemeyen oynamaz Kimsenin kfasına silah dayayıpta oyuna getirmiyoruz oyunun kalitesi de belli bir kac kendınız bılmez abk sabuk konsunca sw kalıtesi düşmüyor.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri