HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa arkadaşlar.
Bi forumda gördüm."Kişisel sayfam" diye bir bölüm vardı.Gayette hoşuma gitti.Sizinlede paylaşmak istedim.
KeNji adminimizin açmış olduğu Künye konusu gibi konular açılıyor bölüme istediğiniz konuları açıyorsunuz,konularda istediğiniz herşeyi yazabiliyorsunuz.Yani bi şekilde blog siteleri gibi.İstediğinizi konunuzda paylaşıyorsunuz.Konunuz siteniz gibi oluyor.
Güzel olabileceğini düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Bi forumda gördüm."Kişisel sayfam" diye bir bölüm vardı.Gayette hoşuma gitti.Sizinlede paylaşmak istedim.
KeNji adminimizin açmış olduğu Künye konusu gibi konular açılıyor bölüme istediğiniz konuları açıyorsunuz,konularda istediğiniz herşeyi yazabiliyorsunuz.Yani bi şekilde blog siteleri gibi.İstediğinizi konunuzda paylaşıyorsunuz.Konunuz siteniz gibi oluyor.
Güzel olabileceğini düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Bence gereksiz, ilk nedeni forumu bir hayli yavaşlatır. İkinci nedeni ise, böyle bir şey isteyen varsa gitsin blog alsın kendine
Kilit.
Kilit.Bence gereksiz, ilk nedeni forumu bir hayli yavaşlatır. İkinci nedeni ise, böyle bir şey isteyen varsa gitsin blog alsın kendineKilit.
Konuyu kapamak yerine adminlerinde bu konu hakkında cevaplarını bekleyebilirdin.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)