Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

nasıl yani

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saw1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

nasıl ya bize ait şifremi hiç birşeyi kimse bilmiyor çara girdim bi sre snra terkrar girdim çar bom boş sadece benim de değil ben ve kuzeniminde çarıııı

kuzenim derken benim çarım ve kuzenimin çarı soyuldu yani 2 mizin çarı ayrı ayrı arakdaşım ve kuzenimin çarı verilmiş tüm itemlerle birliktee ama benimm çarımm haylaaa soyulmuşş vaziyetteee lütfennnnn yardımmmmmmm

5-Dosya Paylaşımı / Hesap Soyulmaları / Eşya Çalınması:
Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır.
Kayıt olan tüm kullanıcılar peşin olarak Üyelik ve Hizmet Sözleşmesini kabullenmiş sayılır.
Mmomt2 Yönetimi, Üyelik ve Hizmet Sözleşmesi'nde belirtilen maddeleri değiştirme hakkını gizli tutar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri