Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Metin2 Hakkında Gerçekler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoulCalibur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 439

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar, Biliyorum bu tarz konular çok açıldı fakat canlı bir örnek olarak karşınızdayım. 5yıldır bu zehri alıyorum. Gözden, 80 oldum 90 oldum ban yedim sattım 50 oldum serverın sağlamlarından oldum herneyse işte. Oynamadık server bırakmadım belki fakat geçenlerde bir olayla karşılaştım. Dürüst iyi bir arkadaş çocuğu metin2 ye alıştırdılar. 2 yıl sonra çocuk arkadaş evlerine gidip eşya çalmaya başladı. Onlar satıp oyuna yatırdı. Kadıköy'ün ortasından bahsediyorum. İnternet kafede 40 yaşında abileri var o yol gösteriyormuş.
Bakın 20 yıl önce uyuşturucu verirlerdi çocuklara. Kendilerine bağlayıp para kazanırlardı . Şimdi de metin2 wolfteam silkroad knight online verip para kazanıyorlar. Bu kapital tüccar çarkının bir parçası olmayın.

Spora başlayın müzikle uğraşın. Çok kısa sürede kurtulursunuz bu bağımlılıktan. Arkadaşlar önce diyin kendinize '' BEN BAĞIMLIYIM'' 1 yıldan hatta 3 aydan fazla oynuyorsan kesin bağımlısındır. Bi diyin bu sözleri. Ondan sonra yeni meşkaleler bulun. Çarınız değerli mi satın. Değersiz mi silin. Benim değerliydi yine de sildim.

Sağlık sorunlarını zaten biliyorsunuz.

En belirginleri,

Hafıza sorunları,
Tembellik,
Aile içi sorunlar,
Hırsızlık isteği,
vs. vs.

Bakın yaşamak istiyorsanız ve yeni bir başlangıç istiyorsanız bırakın bunları. Spor yapın. Bir spor kulübüne yazılın ya da para vermek istemiyorsanız yürüyüş yapın. Dürüst temiz bir arkadaş çevresi bulun. Oyunu unutun. Boş işler bunlar. Baba nasihatı vermiyorum kiminizden küçük kiminizden büyüğüm ama bu karanlık dünya hakkında çok şey biliyorum. Uzak durun!!!!

İnsanlar üzerinden zehirleyerek para kazanıyorlar bunun bir parçası olmayın. Offline oyun oynayn 1 saati geçmesin günde. Adam gibi yapıcak işler bulursanız kurtulursunuz. Gidin ailenize '' Spor yapmak istiyorm '' diyin. Müziğe başlamak istiyorum diyin. Kitap okuyun. Yapıcak o kadar şey varki. Ama siz yarını olmayan birşeye bağımlı yaşıyorsunuz.

Ülkemizde 45 server niye var ? Çünkü biz en çok zehirlenen ülkeyiz. Bir türk olarak kendime yediremiyorum. Vatan sever, insan sever, dindar kim olursanız olun. Kapitalis, feminist olmadığınız sürece bu sisteme kesinlikle karşı gelirsiniz.

İnsanları emenlere fırsat vermeyin. Güzel zihninizi insanlığa yorun. Lütfen arkadaşlar. Yarını yok bu oyunun. 5 yıl oynuyorum hiç birşey kazanmadım yazık değil mi ?

Bu mübarek ramazan ayı şeytanın eli kolu bağlı. Bırakmak için en iyi fırsat.

Hayatınızda mutluluklar...

(Değerli mod'larım uygun görürse sabit olmasını isterim.)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri