HardNighT Level 7 Katılım 6 Mar 2012 Konular 315 Mesajlar 1,710 Online süresi 5h 37m Reaksiyon Skoru 103 Altın Konu 0 TM Yaşı 14 Yıl 3 Ay 11 Gün Başarım Puanı 182 MmoLira 311 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 21 Tem 2012 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! ben geldim tana bitey tölemeye geldim teniteviyoyum tamm bukaday bybybyby ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..! (-SaNa VeReBiLeCeĞiM TeK aKıL ; aKLıN VaRSa TeK TaKıL...!!!-) YeRiNdé SöZ sÖyLéMéSiNi BiLéN öZüR DiLéMéK ZoRuNdA KaLmaZzZz.. Mermeri Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! ben geldim tana bitey tölemeye geldim teniteviyoyum tamm bukaday bybybyby ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..! (-SaNa VeReBiLeCeĞiM TeK aKıL ; aKLıN VaRSa TeK TaKıL...!!!-) YeRiNdé SöZ sÖyLéMéSiNi BiLéN öZüR DiLéMéK ZoRuNdA KaLmaZzZz.. Mermeri Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.