Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar..
Deneyimli [GM] burada yatıyor
Adınız : Berke
Soyadınız : TopaL
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : İstanbuL
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Yüksek
Günlük Online Süreniz : +9-10 Saat
Özellikleriniz : Userlerle arkadaş olmam, düşman olmam. Seviyeli bir yaklaşımım olur. Kimseyi zor durumda bırakmam. Tek tek ilgilenirim. Photoshop, Movie Maker, Camstudio kullanmayı biliyorum. Gerektiğinde tanıtım yapabilirim. Forumlarda ve Metin2 ile ilgili sitelerde. Nacivat, Putty, Admin Panel, AtakServer, Virtual Pc gibi programları kullanıyorum. Hedefim Bilgisayar Mühendisliği olduğundan dolayı teknik bilgim yüksek seviyededir. Hackerlık yaptığımda oldu. Lamerlik seviyesini çoktan geçtim. Burada fazla özele girmek istemiyorum. Sadece Msn Adresi vereceğim. Olumlu görüşmeler sonunda Facebook Adresimi ve Telefon numaramı verebilirim. Hatta 15 Yaşında olduğuma inanmayan arkadaşlara TC kimlik Fotoğrafını gönderebilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : berke_topal_98@turkmmo.com
Diğer / Ek :Hamachi Kurmayı Biliyorum. Canım sıkıldıkça kuruyorum
İlgilenen arkadaşlarım iletişime geçerlerse sevinirim. Özel mesajda atabilirsiniz..
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
Lucky Mt2
Atesh Mt2
CoskoKont Mt2
SpecialWars Mt2
Qardian Mt2
Antik Mt2
.
Darbem Mt2 -> Hamachi, Kendi Serverim
2Kez Kurucu - Adminlik Tecrübem var (Kendi Serverlarım)..
2Kez Takım Lideri Tecrübem var..
2Kez Game Admin Tecrübem var..
3Kez Game Master Tecrübem var..
Kendi Kurduğum ServerLer:
Darbe mt2
Zirve-mt2
Deneyimli [GM] burada yatıyor
Adınız : Berke
Soyadınız : TopaL
Yaşınız : 15
Yaşadığınız Yer : İstanbuL
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Yüksek
Günlük Online Süreniz : +9-10 Saat
Özellikleriniz : Userlerle arkadaş olmam, düşman olmam. Seviyeli bir yaklaşımım olur. Kimseyi zor durumda bırakmam. Tek tek ilgilenirim. Photoshop, Movie Maker, Camstudio kullanmayı biliyorum. Gerektiğinde tanıtım yapabilirim. Forumlarda ve Metin2 ile ilgili sitelerde. Nacivat, Putty, Admin Panel, AtakServer, Virtual Pc gibi programları kullanıyorum. Hedefim Bilgisayar Mühendisliği olduğundan dolayı teknik bilgim yüksek seviyededir. Hackerlık yaptığımda oldu. Lamerlik seviyesini çoktan geçtim. Burada fazla özele girmek istemiyorum. Sadece Msn Adresi vereceğim. Olumlu görüşmeler sonunda Facebook Adresimi ve Telefon numaramı verebilirim. Hatta 15 Yaşında olduğuma inanmayan arkadaşlara TC kimlik Fotoğrafını gönderebilirim.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : berke_topal_98@turkmmo.com
Diğer / Ek :Hamachi Kurmayı Biliyorum. Canım sıkıldıkça kuruyorum
İlgilenen arkadaşlarım iletişime geçerlerse sevinirim. Özel mesajda atabilirsiniz..
Daha Önce [GM] Lik Yaptığınız Serverların İsimleri
Lucky Mt2
Atesh Mt2
CoskoKont Mt2
SpecialWars Mt2
Qardian Mt2
Antik Mt2
.
Darbem Mt2 -> Hamachi, Kendi Serverim
2Kez Kurucu - Adminlik Tecrübem var (Kendi Serverlarım)..
2Kez Takım Lideri Tecrübem var..
2Kez Game Admin Tecrübem var..
3Kez Game Master Tecrübem var..
Kendi Kurduğum ServerLer:
Darbe mt2
Zirve-mt2
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)