noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Turkmmo'daki adaletsizlik!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Minato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 445
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

dört kere aşşağıdaki konuyu bildirdim,çünkü link kırık! kimsenin konuyu kitlediği yok ! bizim konularımızda bir link kırık olsun, saniyesinde kitliyorlar. adaletsizliğe bak ya ! :mad::mad::mad:

http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/1790562-jaxen2-panel-tamamen-orjinal-tamamen-ilk.html

Birazdan bu konuyuda kitleyecekler görürsünüz... :mad::mad::mad::mad:

aynen sana katılıyorum benimde konumu kilitlediler açıklama yoq kimin kilitledigi belli deil mod mesaj atıoyrum cevap bile vermiyorlar atar yapmaya başladılar bunu tum modlar olarak söylemiyorum yardım eden de var allaha sukur onlardan bir sıkıntım yoq

Adaletsizlikle alakası yokmu?! :ka24: benim yarım saat içinde konumu kitlediler, bide savunuyorsun bunları !

Biz Robotmuyuz bunlar diyorsun ? Senden farkımız yok bizde insanız robot değiliz şikayetlere sadece yöneticiler bakıyor 15 civarı yönetici var binlerce konu binlerce mesaj şikayeti var gündelik bazı arkadaşlar giremiyor ilgilenemiyorlar özel sebeplerinden dolayı aksıyor olabilir. Bize özel mesaj atın ilgilenmezsek şikayet edersiniz.

Adalet konu kilitleme ile sağlanmıyor konu kapatıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri