NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ersen Martin Eyüpspor'da

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatih9755
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih9755

Level 17
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,114
Online süresi
2h 28m
Reaksiyon Skoru
343
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 3 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
384
MmoLira
-307
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Eyüpspor, Ersen Martin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Eyüpspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde kendisini eflatun-sarılı renklere bağlayan imzayı atan Ersen Martin, 2'nci ligin en iddialı takımında forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Futbol kariyerinde ilk defa 2'nci lig takımında forma giyeceğini belirten Martin, "Eyüpspor'a transferimde hocamız Murat Şahin'in etkisi çok büyüktür. Başkanımız Şevket Sever'in bu transferin gerçekleşmesindeki samimi tavırları benim imza atmama neden olmuştur. Atacağım gollerin Eyüpspor'un ilacı olmasını istiyorum. Bu liglerde gol krallığı için de çok iddialıyım. Eyüpspor'un, yılların özlemi olan Bank Asya özlemini dindirmek için buradayız. İnşallah bu sene hedefine ulaşan bir Eyüpspor olacak" dedi.

İmza töreninde konuşan Eyüpspor Başkanı Şevket Sever de, "Camiamıza yakışan transferler yapıyoruz. Bu sene lige her zamankinden daha farklı hazırlanıyoruz. Yaptığımız transferler bu liglerin çok üstünde. Allah'tan bir mani olmazsa bu sezon hedeflerimize koşar adım gideceğiz" diye konuştu.

Bu arada Eyüpspor, Kızılcahamamspor'dan Gökhan Solak ile Ankara Demirspor'dan Ali Kemal'i de renklerine bağladı. - İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri