noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Dolunay Bilişimmi ? TTnet Bilişimmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sagopo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 504

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bana iyi bir bilişim gerekli @ Over bilişimden aldığım Server tam bir hayal kırıklığı oldu ve oraya birdaha uğramiyacağım @ her neyse

Aradağım Özellikler
1- Çok yönlü panel ( Başlangıç Leveli v.s ayarlaması olan )
2- 7/24 destek diyip beni başından savacak bir bilişim olmaması ve telefon,msn desteği olması
3- 120 level silahları yükleyince serverin çökmemesi :)
İstediklerim Bu kadar

Eğer bu 3 bilişimden birinde bu özellikler varsa @ biliyorsanız yorum atarsanız sevinirim @

Hangi bilişimi neden önerdiğinizi 2dakikanızı ayırıp neden olduğunu belirtirseniz sevinirim @

İyi Forumlar cevaplarınızı bekliyorum.:l04:

Son düzenleme:
Dolunay Bilisim derim. Nedeni, bir bildirim attığında mutlaka cevap gelir.Hızla büyüyen bir firma. Kanıtlı olarak hiç bir şikayet bulamassın

Dolunay bilişim tavsiyemdir.1hafta önce aldığım serveri tamamen hosting dışı bir nedenle kapatmıştım bugün tekrar alıyorum.Emin ol paranın karşılığını alırsın

Dolunay bilişim tavsiyemdir.1hafta önce aldığım serveri tamamen hosting dışı bir nedenle kapatmıştım bugün tekrar alıyorum.Emin ol paranın karşılığını alırsın

Dolunay Bilisim derim. Nedeni, bir bildirim attığında mutlaka cevap gelir.Hızla büyüyen bir firma. Kanıtlı olarak hiç bir şikayet bulamassın

Dolunay Bilişim Tavsiye Ederim.

Teşekkürler Tavsiyelerinizi dikkata alacağım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri