HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
server benimmi ekledi falan diyorsun kamil damage sınırı varsa var sende ister oyna ister oynama çokta tın
oyunun sahibi ayrı sen ayrı bir idiotsun
30 kişiyle oynayın bye 
sen bir çocuksun sro dan ne anlarsın en iyisi sen git paint görüntülü metin2 oyna anca keser o seni sanada byeoyunun sahibi ayrı sen ayrı bir idiotsun30 kişiyle oynayın bye
![]()
sen bir çocuksun sro dan ne anlarsın en iyisi sen git paint görüntülü metin2 oyna anca keser o seni sanada bye
Aahahahhahahhaha
ben mi ne anlarım srodan
pvp server karakterimle hava atmıyorum cınım ben ^^ göster isro çarını ondan sonra konuş 
git kumda oyna az sen video kaçkını yürü git ne oynıyorsan oyna bebeye bak sunworld bilgin yok birşeyin yok açtıracaksın agzımı veletAahahahhahahhahaben mi ne anlarım srodan
pvp server karakterimle hava atmıyorum cınım ben ^^ göster isro çarını ondan sonra konuş
![]()
Son düzenleme:
server açıkmı kardeşim register sitesine girmiyorda ondan sordumIddaa Ediyoruz Bu OZELLIKLER SADECE BIZDEDIR..KAPANMAYACAK VE INTERNETTE BULUNAN TEK SUNWORLD SERVER INTERFACE ONLİNE
120 Cap
110 Skill"s
11 Dg Items
medusa' Anubis'Neith Kesme Keyfi
Old Pwp
Old User@
Old Server"s
NEW ITEM MALL
NEW TEAM
NEW SERVER
Rates:Exp:50x
PtExp:65x
Sp:50x
ItemDrop:20x
GoldDrop:15x
FW:Working (Eklenecektir Buda bir ilk olucak)
Maps:Jangan.Donwhang Hotan ve ve ve samarkand constantinople
Server Capacity:1000
ONLY CH
65 K DAMAGE BORDER (DAMAGE SINIR)
İNDİRME ADRESLERİ PANELİMİZDEDİR.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kayit
Sayfasi (Register)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gerekli BÜTÜN BİLGİLERİMİZİ FACEBOOK SAYFAMIZDAN ALABİLİRSİNİZ.Facebook Sayfamiz :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yenilikleriyle KAPANMAYACAK ESKI TARZDA TEK SERVER.. SIZ HALA YENI DUNYAYA ADIM ATMADINIZMI ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)