bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Dakrobit Kapı A

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KB24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 440

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler Çarım 6 iris 2 flaxss vega full lf3 full kalkan droitlerde f3 . çarı bıraktım boxy ile çar krislere kadar geldi öldü bug denedim yapamadım. 1 hayat hakkım kaldı 1 tane daha alcamda bugu çok ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.

Öncelikle tek hayatla olmaz hayat satın alman gerek petin olması lazım ve petin de kamikaze modülü olması lazım kamikaze modülünü her 2 konfiyede tak sonra 2 konfiyide kalkanla diz sonra kapıya atla tüm yaratıkları etrafına topla ateş etmene gerek yok hepsinin yanına geldiğine emin olduktan sonra petini kamikaze moduna geçir ve petin patlasın sonra 3-5 saniye bekle yaratıklar seni patlatsın tekrar kapıya girdiğinde 1 hakkın eksilmiş fakat bölümü geçmiş olacaksın başarılar.

Son düzenleme:
darkçımmo;11594934' Alıntı:
Öncelikle tek hayatla olmaz hayat satın alman gerek petin olması lazım ve petin de kamikaze modülü olması lazım kamikaze modülünü her 2 konfiyede tak sonra 2 konfiyide kalkanla diz sonra kapıya atla tüm yaratıkları etrafına topla ateş etmene gerek yok hepsinin yanına geldiğine emin olduktan sonra petini kamikaze moduna geçir ve petin patlasın sonra 3-5 saniye bekle yaratıklar seni patlatsın tekrar kapıya girdiğinde 1 hakkın eksilmiş fakat bölümü geçmiş olacaksın başarılar.
Saol Kardeş anlattığın hepsi var. yapcam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri