HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MMOMT2 nın en kalabalık serveri JUPİTER ama gel gorkı halını hergun bır ch gdıdyor bırır gelyor neden kımse ılgılenmyor yhu o kadar oyuncu 1 ch ye nasıl gırsın lag tan geclmyor bı hafta sonumuz var gırelım dıyoruz yok baba zere kdr zevk alamyoruz lag tan sısten anlamyorum ya ilgilenmyornuz bırak artık kapayın serverı ozman adamın tekını hılelı kalsyordu ss nı alyıp yolayacam dıyorum adam dıyor yolasan ne olcak ban yemezkı oyunla ılgılenen GMmı var sankı dıyor vala sende haklsın dedım nedıyım bır allahın kulu oyunla ılglenmyor valahaı bılahı bıktım artık hemende sımdı kılıtlersnız konuyu ısınze gelmedımı hemen kılıd hakımı zere kdr helal etmyorum
katılıyorum kardeşim ya jüpiterde tek ch biz ne yapalım o kadar kişi slotlar agzına kadar dolu hergün slot için kavga edip küfür ediyoz küfür yiyoruz
zor birşey olmasa gerek sayın admin 2 dk düzelti ver lütfen.bitsin bu işkencemiz.
zor birşey olmasa gerek sayın admin 2 dk düzelti ver lütfen.bitsin bu işkencemiz.
katılıyorum kardeşim ya jüpiterde tek ch biz ne yapalım o kadar kişi slotlar agzına kadar dolu hergün slot için kavga edip küfür ediyoz küfür yiyoruz
O 2 dklık dediğin iş 2 dklık değil.Admin kayıp olan editlerlemi uğraşsın,Forumlamı uğraşsın yoksa jüpiterlemi?Biraz sabır.Elbet sorun düzelecek.