Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

nolur acil yardım lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan talha4ddd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 415

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba ben point blankı kurdum ve oynuyorum ama her 5 dakikada bir oyundan atılıyorum acaba neden olabilir yeniden yükledim olmadı win7 kullanıyorum yönetici olarak çalıştır dedim olmadı güvenlik duvarını anti virüsü kapattım gene olmadı nolur acil yardım oyun iyi bir skor yapıyorum kapanıyor oyun

Bilgisayarından Kaynaklanıyordur Veya belkide bi virüs yapabiliyor olabilir . ComboFix Yaptır Bir Daha Dene .[Veya Baska Bi Antivirüs Programı.]

merhaba ben point blankı kurdum ve oynuyorum ama her 5 dakikada bir oyundan atılıyorum acaba neden olabilir yeniden yükledim olmadı win7 kullanıyorum yönetici olarak çalıştır dedim olmadı güvenlik duvarını anti virüsü kapattım gene olmadı nolur acil yardım oyun iyi bir skor yapıyorum kapanıyor oyun

Bilgisayarından Kaynaklanıyordur Veya belkide bi virüs yapabiliyor olabilir . ComboFix Yaptır Bir Daha Dene .[Veya Baska Bi Antivirüs Programı.]

Hata hakkında detaylı bilgi verirseniz cevaplayabilirim.
(Özel mesaj ile.)
Bugtrap hatası mı,herhangi başka bir hata mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri