Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aslında Bu Soru Cok Ayrıntılı Benim Dahi Tam Cevabını Bilmediğim Birşey.
Yıl 2004 Ben Amcamın İnternet Cafesinde Oyun Oynar O Zamanlar Daha Gelişmemiş Olan Bu İnternet Dünyasında Tablelerle Tasarımların Yapıldığı Dönemlerde
Bu İşe Merak Salmıştım.
Önce Mynet.com Un Hazır Site Aracı Olan Mysite İle Bu Yola Girdim.
Sonrasında Baktım Bu İş Böyle Değil İnsanlar Html Adlı Bir Dilden Bahsediyor
Tabi Php Falan Öğrenmek O Zamanlar Herkese Rüya Gibi Geliyor Zaten Yeterincede Döküman Yok
Blogcu.com La Devam Ettim Html Tasarımlar V.s
Ardından Phpbb Adlı Sistem İle Tanışmam Çok Uzun Sürmedi
Hayranı Olduğum Müslüm Gürses İn Web Sitesini Yaptığında Yıl 2008 Di
Ardından İşte Benim php Öğrenme Ve Merak Salma Dönemim Başladı.
Nasıl Mı ?
Php Nuke İle Devam Ettim. Bu Sistemde Bloklar Ve Eklendiler Mevcuttu Wordpress Teki Bileşen Ve Eklenti Gibi Ama Her Eklentinin Birde Blku Vardı.
Tabi Ben İstediğim Tasarımları Tutturmak İçn. Yavaştan phpye Yol Aldım.
Önce Blok Yazdım Örneğin Bir EKlentinin Sadece Sağ Bloku Vardı Ben Ortasınıda Yazdım. Çok Güzel Olmuştu
Yavaştan Bu Sistemle Öğrendim. Ardından Hazır Sistemlerle Uğraşmayı Bıraktım.
Kendime Bir Eğitim Seti Aldım Görüntülü Ve Alpa Yayınlarının 628 ayfalık Php Ve Css Kitabını 4 Kere Okudum.
İşte SOnunda Bende Webmasterım Yani 8 Sene SOnra.
Bu İşler Öyle Kolay Şeyler Değil Sabrınız Ve Azminiz Yoksa.... Geçmiş Olsun Boşa Zaman Kaybediyorsunuz Yok Varsa Tebrikler Webmaster Olacaksınız.
Yıl 2004 Ben Amcamın İnternet Cafesinde Oyun Oynar O Zamanlar Daha Gelişmemiş Olan Bu İnternet Dünyasında Tablelerle Tasarımların Yapıldığı Dönemlerde
Bu İşe Merak Salmıştım.
Önce Mynet.com Un Hazır Site Aracı Olan Mysite İle Bu Yola Girdim.
Sonrasında Baktım Bu İş Böyle Değil İnsanlar Html Adlı Bir Dilden Bahsediyor
Tabi Php Falan Öğrenmek O Zamanlar Herkese Rüya Gibi Geliyor Zaten Yeterincede Döküman Yok
Blogcu.com La Devam Ettim Html Tasarımlar V.s
Ardından Phpbb Adlı Sistem İle Tanışmam Çok Uzun Sürmedi
Hayranı Olduğum Müslüm Gürses İn Web Sitesini Yaptığında Yıl 2008 Di
Ardından İşte Benim php Öğrenme Ve Merak Salma Dönemim Başladı.
Nasıl Mı ?
Php Nuke İle Devam Ettim. Bu Sistemde Bloklar Ve Eklendiler Mevcuttu Wordpress Teki Bileşen Ve Eklenti Gibi Ama Her Eklentinin Birde Blku Vardı.
Tabi Ben İstediğim Tasarımları Tutturmak İçn. Yavaştan phpye Yol Aldım.
Önce Blok Yazdım Örneğin Bir EKlentinin Sadece Sağ Bloku Vardı Ben Ortasınıda Yazdım. Çok Güzel Olmuştu
Yavaştan Bu Sistemle Öğrendim. Ardından Hazır Sistemlerle Uğraşmayı Bıraktım.
Kendime Bir Eğitim Seti Aldım Görüntülü Ve Alpa Yayınlarının 628 ayfalık Php Ve Css Kitabını 4 Kere Okudum.
İşte SOnunda Bende Webmasterım Yani 8 Sene SOnra.
Bu İşler Öyle Kolay Şeyler Değil Sabrınız Ve Azminiz Yoksa.... Geçmiş Olsun Boşa Zaman Kaybediyorsunuz Yok Varsa Tebrikler Webmaster Olacaksınız.