farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Shaiyan pagan statları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wraster07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar burda size en iyi oynadığım pagan sınıfının statlarını anlatacağım öncelik nedir bu pagan defansı zayıf atak gücü fazla olan büyü yapan ve daha çok alan büyülerine sahip olan bi karakterdir ws lerde kaçarak oynaması onun avantajıdır neye vermesi lazım bu pagan ın bu daha çok tarza bakan bi konudur player (oyuncuya) a göre deişir

STATLAR

alternatif bi stat olarak full zeka diye bilinir
bende öle gittim atak gücümüz yeşil moblara 2 atıyo ama defans zayıf kalıyo
size biraz stat dizcem sonrasında hepsi hakkında az anlatırım

5zek/2bil
7zek
5zek/1bil/1def
6zek/1bil
6zek/1def
5zek/2def

arkadaşlar benim bildihim uygun statlar bunlardır tabi kişiye göre deişir ama tavsiyem 2 ci sıradakidir cünkü defans yanımız zayıf olduhu icin ellemek gerekmedini düşünüyorum eyer o yanımızı kuvvetlendirmeye bakarsak son örnekteki gibi atak yanımızın zayıflaması kötü olur kısaca en kuvvetli yanımız büyü atak gücümüzün zayıflaması iyi olmaz !

full zeka güzel bi fikir ama bazıları 50 60 a gelince full şan vermemizi tavsiye ediyo denemedim ama güzel fikir diyenler var duyduma göre full zek veren 2500 vurursa full şan veren 2800 vuruyomuş ama full zek gibisi yok hem tamir fln masrafıda var aslında hic defanslı bi stat gitmedim paganda ama deneyen olursa baya paylaşırsa sevinirim

Benden bu kadar alıntı deildir

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri