kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 1
farkmt2official
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

önemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yucel123456789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

YA BEN 79 LWL NİJA MIN ŞİFRESİNİ ÇALDILAR YARDIM :ka24::ka24::ka24::ka24::mad::mad::mad:

MMoMT2 Uyelik Sozlesmesi

5-Dosya Paylaşımı / Hesap Soyulmaları / Eşya Çalınması:
Oyun içindeki diğer kullanıcılardan veya internet bağlantılarıyla alınan dosyalardan gelebilecek olan ve bilgisayarınızda çalıştırıldığında klavyede basılan her tür harf,sayı vb. karakterlerin kaydedilmesi durumunda hesap soyulmaları meydana gelmektedir.
Hesap güvenliği tamamen kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda çalınan hesap, nesne vs. geri iadesi söz konusu değildir.
Eğer ispat edilirse sadece suçlu hesap süresiz kapatılır.

Üzgünüm Yapabilecek Birşey Yok.Şifremi Unuttum Bölümü Açıldığı Zaman Msn Adresine Yeni Şifre Talebinde Bulunabilirsiniz.

Son düzenleme:
öle ama kunalıcı adımıda bilmiom msn gelse o yeter başka bişey itemiom item lerim deporaydı zaten :l03: ama kualnıcı adı fln şifreyi unutum + depo şifresi deşik 0000 dildi :mad::mad:

Son düzenleme:
ıd'hatırlamıyorsanız msnle çözulcek ış degil bi aklınızı yoklayın buldgunuzda logın kısmı duzelınce degıstırın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri