kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Statü Dağılımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProoFStriker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProoFStriker

Level 1
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 11 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkeze Meraba Sizler İçin Karakterlerimizin Statü (Özellik Puanı) Dağılımını Açıklayacağım.
Konuyu Kendi Bilgilerime Göre Açtığımdan Dolayı yanlışlarım Olabilir Bana Mesaj Olarak Bildirirseniz Gerekli Düzenlemeyi Sağlayacağım
1.) Savaşçı = Savaşçı Karakterlerimiz İçin İdeal Statü Aşağıdaki Gibidir Savaşçının Sağlam Olabilmesi İçin Öncellikle Güç (STR) ' ye İhtiyacı vardır bu yüzden Savaşçı Karakterlerimizde STR Dağılımını Öne Cıkarmanızı Tavsiye Ederim Str Metin2 Türkte 3. Seçenektedir.
2.) Sura = Büyü Ve Aktif(yani uzun süreli skiller) kullandıkları İçin Skiller Fazla Sp (Zeka) Harcarlar Bu yüzden Sp Basımına Dengeli Bir Şekilde (yani Hp ve Diğer Savunma Saldırı Gibi Seçenekleride Aksatmadan) Öne Çıkarın Yoksa Vs Sırasında Ateş Hayaleti Karanlık Koruma Gibi Becerileriniz Sp Yetersizliğinden Dolayı Kapanabilirler. Ama Sp ' ye Çok Puan Harcarsanız Diğer Puanlarda Özellikle Hp (Karakter Canı) Gibi Önemli Güçleri Aksatabilirsiniz Bu Yüzden Sura'nın puanlarında Çok titiz olmalısınız .
3.) Ninja = Ninjalar Çevil Olmaya Yatkın Karakterlerdir. Metin2 de 'de Çeviklik Statüsü 4. Seçenek (Dex) olarak Adlandırılmış Bu yüzden Ninjalarda Çeviklik Ön Plana Çıkmalıdır.
4.) Shaman = Yine Sura Gibi Titizlik İsteyen Karakterlerdir Bu Karakterlerdede Sp (Zeka ) öne Çıkmalı Damage (Saldırı, Atak) Larınız Yani Büyü Kullanımınızdaki Skillerin Güçleri Artacaktır Yine de Tekrarlıyorum Sırf Sp'ye Yüklenip Diğer Özellikleri Aksatmadan Dengelli Bir Dağıtım Yapınız.

Notlar: Metin2 Türkte Karakteri Hazır Hale Getirmek Zordur Zaman Gerektirir Ve Sizde Dağıtım Hataları Yapabilirsiniz Yani Çok Zaman Harcadığınız Hesapların Dağıtımında Yanlışlık Yaptınız Ne Olacak ? İşte Bu Sorunun Cevabı Konuyu Derinleştiriyor Unutmayın Metin2 De Her İmkan Sağlanmaktadır Ama Masraftan Kaçınmamanız Gerekiyor Mesela Bir Suranız Var Ama SP yetersiz Ne olacak O zaman Karakterlerinizin İtemlerine +sp ... Getirmeniz Eksiklerinizi Giderecektir Ama Statülerin Yerini Yeterince Tutmaz Bu Yüzden 2. Yol Ep Yüklemeli Ve Statü Sıfırlama Kağıdı Satın Almalısınız Fiyatını Metin2 'nin ana sitesinden Öğrenebilirsiniz Aldık Ne yapıcaz ? Kağıdı Başarıyla Hesabınıza Aktardıktan Sonra Deponuza Gidin İtem Shop'tan Nesneyi Envanterinize Alın Sağ Tıklayın Ve Onaylayın Size Levelinize Kadar Tüm Statü Puanlarını Vericektir Sonra Önerdiğim Gibi Veya Kendi Bildiğiniz Gibi Tekrar Dağıtabilirsiniz İyi Forumlar...

Son düzenleme:
Konuya En Kısa Zaman Detaylı Ve Resimli Anlatım Eklenecektir. Tekrar Teşekkürler...

Geçmiş Konularda Mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri