HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yaklaşık 1 ay oldu hala düzeltilmedi şu boslardan düsen ıtemı 1 sanıyede calan hile engellenmedi konu acıyoruz cvp vermeden kilitlnyor bırakın herkes ıtedıgnı yazın fıkrını soylsın neden bırakmyorsnuz ınsanlar yazısın ıstedıklernı adam itemi calyor bıde dıyorkı cıkınca bana pm at adama diyorum sen utanman yokmu ana bacı aile kufur yıyorsun herkesten yoooo dıyor bende onlara edıyorum dıyor adam lafa bakrmsın ya boyle gdıerse eyer şimdiden mmomt2 nın hazin sonunu görur gıbı yım milte ne namus kaldı ne şeref bu bı oyun ewd eme verilen bı emek var ADMIN ilegenmrsın dıyorum bıde bakyorum KONU KİLİTLİ olmus yazık gerckten yazık HERKESE IYI FORUMLAR İYİ OYUNLAR.
Son düzenleme:
Küfür etmenin vs. hep cezası mevcut. Küfür edenlerin ss lerini çekip destek.mmomt2.com 'dan gönderseniz zaten banlanırlar.
Ayrıca hile yapanların da videolarını çekip gönderdiğinizde süresiz banlanırlar.
Ayrıca hile yapanların da videolarını çekip gönderdiğinizde süresiz banlanırlar.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.