HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TFırtına'nın 5 yıllık anlaşmaya vardığı Gençlerbirliğili Soner Aydoğdu, dün Trabzon'a geldi. 21 yaşındaki oyuncu, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kendisini bordo- mavili renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayacak. Soner, imzanın ardından tesisleri ve müzeyi gezecek.
KAMPI İPLE ÇEKİYORUM
Kendisini hâlâ rüyada gibi hissettiğini kaydeden Soner Aydoğdu, "Trabzonspor benimle çok yakından ilgilendi. Şenol hoca ve birçok yıldız oyuncuyla çalışacağım için çok heyecanlıyım. Bir an önce kampa gitmeyi ve sezonun başlamasını bekliyorum. Ne kadar istekli ve kararlı olduğumu o zaman göstereceğim" ifadelerini kullandı.
KAMPI İPLE ÇEKİYORUM
Kendisini hâlâ rüyada gibi hissettiğini kaydeden Soner Aydoğdu, "Trabzonspor benimle çok yakından ilgilendi. Şenol hoca ve birçok yıldız oyuncuyla çalışacağım için çok heyecanlıyım. Bir an önce kampa gitmeyi ve sezonun başlamasını bekliyorum. Ne kadar istekli ve kararlı olduğumu o zaman göstereceğim" ifadelerini kullandı.