mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Gerçekten Pişman Oldum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mahvet06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 247
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba , 01.09.2011 Tarihinde Metin2 Hileleri Bir Konu Açmıştım .

O Zamanlar Efsun Botu Yeni Çıkmıştı ve Rocmehy Arkadaşımız Türkçeye Çevirip Özensiz Bir Konu İle Paylaşmıştı. Bende Özenle Videolar Çekip , Resimli Anlatımlar Hazırlayıp Paylaşmıştım . Konu Gösterimi 10.000 , Olana Kadar Sorun Yoktu , Sonradan Nedensizce Konu Kilitlendi , Ardından Burada Konu Açarak Durumu İzah Etmiştim Ve Konum Açılmıştı , Ardından 20.000 Gösterimde Yeniden Kilitlendi. Ozaman birşey Dememiştim , Ancak Konunun Şu Anki Gösterim Sayısı 37.371 Ve Bir Kaç Haftaya Kadar Konu Kilitli Olmasına Rağmen Teşekkür MEsajları Alıyordum.
Ve Bu Hafta İçerisindede Link Kırık Link Ekle Vs Şeklinde Mesajlar Alıyorum. Konumu Sebepsiz Yere Uyarısız Vs Kilitlediniz , Bari 10 Dakika Müsade Edinde Linkleri Yenileyim. Ondan Sonra Kilitliyorsanız Gene Kilitleyin , Emeğe Saygı Anlayışınızı Anladım Artık Sorun Olmaz.

CixCocuk97 Paylaşır Sabit Olur , Ondan Önce Paylaşanlarınki Kilit .
Almancası Sabitde Durur , Türkçe + Detaylısı Kilit . Sorun Yok ,

Emeğe Saygınıza Sağlık.

Konu Linki Budur. Kilidi Açarsanız Mesaj Atın Linkleri Yenileyince Size Bildiririm Kilitlersiniz Gene.

Hile Hala Çalışıyor .

Son Olarak ,

20 Mesajı olmayan üyelerin hile paylaşması yasaktır.
Virüslü Hile Paylaşımı yasaktır.
Facebook site linki,fan sayfamı beğenin hile orda gibi konular ve içerikli konular açmak yasaktır.
Metin2 Hilelerinden Başka Konu Açmak Yasaktır.
Ücretli yardım yapmak yasaktır.(Ücretli yardım istemekte yasaktır.)
Metin2 hile hatası için yardım konuları yasaktır.
Hile Paylaşımlarında Hile rar dosyasının içindeyse rar şifresi koymak yasaktır.

Yapılması Gerekenler
Hilenin çalıştığına dair Videolu kanıt olmalıdır. (www.gameself.com)
Virüs total veya Virüs jotti sonuçları olmalıdır.

Bölüm Kurallarına Uymaktadır Konu, Bunuda Belirteyim.

Son düzenleme:
Merhabalar

Konunuzun Buraya Açmanız Tamamen Hata.Konuyu Kim Kilitledi İste Son Mesajda Kendisini Ne Sebebden Dolayı Kilitledigini Belirttir.Emin Olun Sebebsiz Yere Hiçbir Konu Kilitlenmez.Bölüm Editörü cixcocuk97'a Bildirerek Kişi Uygun Görül İse Konunuzu Sabitler.Lütfen Sorununuzu Bölüm Editörüne Bildiriniz.Gerekenleri Yapacaktır.Eğer Yapmaz Veya Bir Yanlış Anlaşılma Olur İse Ve Sizde Hakkınızın Yenildigini Düşünüyor İseniz Yöneticiye Bildiriniz.Yönetici Size Gerekli Acıklamayı Yapacaktır.Keyifli Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri