Konu Sahibi Konu Sahibi korkmaz238238 Level 7 Katılım 9 Haz 2012 Konular 71 Mesajlar 1,809 Reaksiyon Skoru 180 Altın Konu 0 TM Yaşı 14 Yıl 7 Gün Başarım Puanı 102 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 26 Haz 2012 #11 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Dotodot' Alıntı: Burda Dediğin Mesala Gemimi Belli Bir Yere Kıpırdamadan Bıraksam Ben Bilgisayarda Beklemesem Bile O Otomatik Bulunduğu Yerde NPC'Leri Kesecek Mi? Genişletmek için tıkla yok ben o özelliği yapamadım 1 tane seçiyor patlayınca bidaha aktifleştirmek gerekiyor yani gereksiz bi özellik open stealth bu konuda daha iyi.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Dotodot' Alıntı: Burda Dediğin Mesala Gemimi Belli Bir Yere Kıpırdamadan Bıraksam Ben Bilgisayarda Beklemesem Bile O Otomatik Bulunduğu Yerde NPC'Leri Kesecek Mi? Genişletmek için tıkla yok ben o özelliği yapamadım 1 tane seçiyor patlayınca bidaha aktifleştirmek gerekiyor yani gereksiz bi özellik open stealth bu konuda daha iyi.