okyanus555 13 Eyl 2012 #11 Eyw kardeşim işime yaradı beden2 22 Eyl 2012 #12 Diğer sabit konular yanında sizin konunuz biraz basit kaldığından ve mesaj yazarakta üstte tutulabilecek bir konu olduğundan sabitden indiriyorum. Önceki 1 2 3 First Önceki 3 of 3 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular Bİlgİsayar hakkinda temel bİlgİler ascan 24 Eki 2009 Bilgisayar Cevaplar 0 Görüntüleme 2K 24 Eki 2009 ascan Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
beden2 22 Eyl 2012 #12 Diğer sabit konular yanında sizin konunuz biraz basit kaldığından ve mesaj yazarakta üstte tutulabilecek bir konu olduğundan sabitden indiriyorum. Önceki 1 2 3 First Önceki 3 of 3 Sayfaya git Göster Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
Diğer sabit konular yanında sizin konunuz biraz basit kaldığından ve mesaj yazarakta üstte tutulabilecek bir konu olduğundan sabitden indiriyorum.