Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Güncel lütfen ilgilenin arkadaşlarla
Kardeş itemler sahte kesin beyaz altın bilezik almısıındır koy olmuşveya güçlü abonoz almısıındır yok olmuştur bun ar herzamn kayboluyo benim 14lik abonoz yok oldu 2tane edit beyaz altın bilezik kayboldu halbuki bunlar biliyomusun nie yok oluyo bunlar sahte oldukları için yok oluyo hbrn olsun
1 tane konu açmanız yeterli.
Ayrıca item için de admine;
Char Id:
Hesap Id:
Server:
İtemin Adı:
İtemin efsunları:
Şeklinde gönderirseniz yardımcı olucaktır.
eğer Yalan,v.b durum yoksa ediitinizi geri verir. listeye bakar. ufkunprenses'inde Dediği gibi. :ka19:
Selam.Öncelikle iyi forumlar.Ben dün (24.06.2012) genelden işte edit sura kaskı,kalkan,ayakkabı alınır yazıyordum.Sonra Bekirr diye birisi (Sura) söylediğim itemleri gösterdi ve bende verebilecegim editleri gösterdim.Sonra edit ortalamalı zehir seçti ve sura kaskı verdi.Şaşırmıştım.2-3 saat oyunda kaldım.00.30 gibi oyundan cıktım ve sabah girdiğimde kask yoktu.Lütfen gereğini yapın elimde resim var ticaret yaptıgımız konusunda.
Not:Sadece kask aldım.Kalkan ve ayakkabıyı almadım Bekirr'den.İlgili ss'ler vaaar.
O editleri unut kendini PRENSES SANAN YARATIK
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)