Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

{GM} ve Tecrübe İstiosan İçeri

• Konuyu başlatan gorkoo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 121

gorkoo

Level 10
TM Üye
Konular
549
Reaksiyon Skoru
37
Altın Konu
0
Başarım Puanı
170
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 28 Gün
MmoLira
-2
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba İyi Günler..

Adım: Görkem Besimoğlu 19 Yaşındayım Çalışiyorum Yanlız Şuanda İşlerimız Durgun.boştayim yani çalışmiyorum

İstanbul/Avcilarda İkamet Ediyorum.

-Günlük Online Sürem(hafta ici) 9/10 Saat. (Hafta Sonu)7/24
-Kaç Senelık Oyuncuyum:5 Senedir Bu Oyunu Oynuyorum Bu Oyunda Sizleri ve Beni Brişeyler Var.
-Forumda: Zaman Geçirmeyi Gezmeyi Takip Etmeyi Ve Araştirmayi Severim serverinizde Forum Olursa daha iyi olur.
-İp'i Sabit: Kendi Evimde Oynuyorum
-Cevrem De Gerek Türk De Olsun Gerekse Private Serverlerde Olsun Yada Mahale Arkadaş Ortamı Olsun Var ALLAHA ŞÜKÜR.Bir Dedigimızı 2 Etmezler.Hepsi Bir Birinden İyi İnsanlardır.Bu Yüzden Size User Çekmede Sıkıntı Olmaz..

Biraz Daha Kendimden Basediyim.
-Web Tasarimdan Anlıyorum V.bülten Vb
-Kendime ayit daja önce 3 Vps Serverim Vardı Yanlız Kadrom Yokdu Kapamak Zorunda Kaldım
-Grafiker Bilgim Var Metin.2 Logo Tema photoshop Vb Şeyler Yapa Bılıyorum.
-Putty Navicat Kulana Biliyorum Kodların Bazılarını Ezbere Bılıyorum.
-Görevine Ne Kadar Sadiksın Kimse benim Kadar Sadık Değildir.Kendi Serverim Gibi Bkarım..
* Görüşlerim Ve Önerilerim.
- GM olduğumda hiçbir oyuncuya lwl , para , item vermem Siz Ne Yetki Verdiyseniz Odur.
- Oyuncularla Mesafesini Korur.
- Oyundayken Kimseyi Tanımam
- Herkeze Eşit Haklar Tanırım.
- Adalet Çok Önemli Bir Özelliğimdir.
- Oyun İçinde Ve Realde Saygım Sonsuzdur.
- Asla Küfür, Hile vb. Şeyleri Kullanmam Kulandırmam, Tabi Buda Sizin Yetkiniz İçerisinde.
- Bir Oyunda Edit Gm' ye Özel Eşyalar İçin Değil, Oyunun Düzen ve Dengesini Sağlamak İçin Bulunur.Tabi Abartısız Userleri Düşünerek Adaletsız Bir Şekılde Degıl Oyun İçerigı Türkdeki Gibi Fakır İle Zengını Ayrımasın.Zaten Öyle Adaletsizlık Olmasaydi Herkes Türk Oynardi.
- Oyun içindeki düzeni ve saygıyı sağlarım elimden geleni yapmaya çalışirim..

Msn Adesim gorkembesimoglu_1903@hotmail.com
Veya Faceden elkleye bilirsiniz BU ADreslerden bana Ulaşa Bilırsiniz..

Saygılarımla Görkem Besimoğlu ...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri