Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Site Kuramıyorum Yardım..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan grkn41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 410

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yabancı türk araştırmadığım site, forum kalmadı yok her şeyi her paneli denedim 3 gündür geceli gündüzlü uğraşıyorum yok. kendi bilgisayarımda 1gb 2 gb 3 gb ram verdim hamachi network denedim kendi ethernet kartımı denedim ayarlarda hamachi server kurdum .100lü yazdım panelin içine normal yazdım ethernet kartıyla no ip denedim ondada aynı şekilde .100lü yazdım normal yazdım com.nu yaptım wamp appserv xampp denemediğim program kalmadı. Bilgisayar sağ tık>Yönet>Hizmetler bölümünde mysql var elle yaptım otomatik yaptım yeniden başlattım durdurdum denemediğim hiç bişey kalmadı yardımcı olabilcek biri varmı lütfen ? forumda bayadır varım ama ihtiyacım olmadıkça forumlarda takılmayan biriyim e-mail vermenin yasak olmadığını düşünüyorum çoğu arkadaş vermiş email çünkü yardım edebilirseniz emailim: bjk.hastasi@hotmail.com veya gurkanozal@gmail.com

arkadaşlar herşeyi denedim yaa sağolun yorumlarınız için ama onları çoktan geçtim ben her türlü ipyle hertürlü dosyayı değiştirmeyi hertürlü programı kullanmayı ve her türlü paneli denedim yok sorun aynı ya 500 bilmem ne die error veriyo yada internal server mi ne bazende işte adminle iletişime geçin fln yazıyo ingilizce olarak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri