Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Nasıl İtem Dizerim Ve Assasin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ardaqwe70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 784

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar sizden 2 ricam olacak.
1.si:Benim 20m im var 2 gün önce 14 tane raptor ve ib yakarak battım.
Nasıl geri item dizebilirim?Level eventten yararlanarak 73 lvl oldum.Elime dual reb +5 shard üstümede reb +1 veya +5 chitin shell istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?Sermayem düşük ve benim iyi bir piyasaya atılmam lazım sanırım.Server Dies...
2.si bende chitin shell +3 ve +7 pantolon var ama bunları giyemiyorum.Yukarda kırmızı Assasin yazıyo.Bunu master açarak mı kaldırcam?Yani giyebilcem?
Diyelim ki master açarak.Master nasıl açılıyo ? İnternetten araştırdım,farklı farklı şeyler var.

Şimdiden teşekkürler biraz acele olursa çok sevinirim...

Piyasayı iyi biliceksin kardeşim 3'ten alıp 5'ten satıcaksın.Chaos vs. etkinliklere katılıcaksınbuda sana kayda değer bi şekilde kazanç sağlar :) .Hiç masraf yapmadan napabilirim diyosan eger mattock al onunla yardır mysterious ore düşür.Onları kırdır mavi kutu bile düşüyo şahsen bana düşmüştü yani onun dışında crystal ,crude sapphire , opal de baya düşer onları sat falan benden bu kadar kardeşim inş. yardımcı olabilmişimdir :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri