- Konular
- 338
- Çözüm
- 176
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 1,051
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 4,942
- DevLira
- 30
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar normal crossfire den sıkıldım . kas kas 5 yıldız olmuyor . şöyle bildiginiz bir 1 ayda 5 yıldız olan crossfire pvp serveri yok mu ? veya bunu kuran bir bilişim şirketi ?
- Konular
- 60
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Malesef cf nin privatesi yok sanırım cıkmazda anlasılan
Ama serverları var farklı farklı dillerde ama yine aynı kasması
Ama serverları var farklı farklı dillerde ama yine aynı kasması
- Konular
- 245
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -142
- DevLira
- 0
Marshall olmak kolay değildir. Ben mesela 3 yıldır oynuyorum bi major 2 captain yapabildim. Marshall (5 yıldız) olmak için cidden emek gerekir. Exp plus,Farm Gibi.
Privateye gelince daha çıkmadı. Ama Görünüşe göre en iyi CrossFire NA Eğer CFEU Veya CF ChinaOynamak İstiyorsan burda detaylı anlatım var. CrossFire China Hakkında Her Şey [Sürekli Güncel]
ve [URL="http://www.turkmmo.com/cross-fire/2091157-crossfire-eu-hakkinda-hersey-surekli-guncel.html"] CrossFire Eu Hakkında Herşey [Sürekli Güncel][/URL]
Privateye gelince daha çıkmadı. Ama Görünüşe göre en iyi CrossFire NA Eğer CFEU Veya CF ChinaOynamak İstiyorsan burda detaylı anlatım var. CrossFire China Hakkında Her Şey [Sürekli Güncel]
ve [URL="http://www.turkmmo.com/cross-fire/2091157-crossfire-eu-hakkinda-hersey-surekli-guncel.html"] CrossFire Eu Hakkında Herşey [Sürekli Güncel][/URL]
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)