mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Milli sporcunun azmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [ORmanC-ı-*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 265

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

- Kerem Kocalar - AA
Antrenörü Nasır Kandemir ile bir rastlantı sonucu tanıştığını ve 2001 yılından bu yana onun yönlendirmesiyle spor yaptığını anlatan Kurt, şunları söyledi:
''Okuldaki ve işimdeki yorgunluğuma rağmen, sporda dereceler kazanabilme azmiyle çalışıyorum. Bunun sonucunda da 4 branşta toplam 12 Türkiye şampiyonluğunun yanısıra, muay thai dalında da 2005 yılında gençlerde, 2006'da da büyüklerde dünya ikincisi oldum. Ancak, bu da bana yeterli gelmiyor, dünya şampiyonluğunu hedefliyorum.''

Gerekli ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Mersin'deki bazı kamu kurum ve kuruluşlarından destek istediğini anlatan Kurt, şunları kaydetti:
''Başarılarım dolayısıyla zaman zaman hediyeler alıyorum. Örneğin Mersin İl Milli Eğitim Müdürü bana çeyrek altın takmıştı. Geçim kaygısında olduğumuz için ailem spor yapmamı desteklemiyor, çalışmamı istiyor. Ancak, ben bunu yapmak istemiyorum. Fikirlerini, olumsuz tutumlarını değiştirmek için hediyeleri onlara veriyorum.''

Antrenör Kandemir ise Kurt'un önemli başarılara imza atabilecek, yetenekli ve potansiyeli olan bir sporcu olduğunu ve bu konuda kendisine güvendiğini belirtti.

-SPONSOR İSTEĞİ-
Muay Thai Federasyonu Psikolojik Danışmanı Kunter Kunt da kısıtlı imkanlarla başarılar elde etmeye çalışan sporcuların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Sporcuların maçlara katılması için gerekli imkanın federasyon tarafından karşılandığına değinen Kunt, ''Ancak, maçlara hazırlanma süresindeki masraflar ne yazık ki federasyon tarafından karşılanmıyor. Bu süreçte gerekli olan para, sponsor veya sporcu tarafından sağlanıyor'' dedi.

Maddi imkansızlık yaşayan bazı sporcuların sporu bile bırakabildiğine işaret eden Kunt, bu nedenle işadamlarını ve spora gönül veren tüm vatandaşları imkanları ölçüsünde sporculara destek olmaya davet etti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri