Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Profosyonel GM arayanlar buraya - Kaliteli user sayısı yüksek sw sahipleri baksın.

gezgincifatih18

Level 6
TM Üye
Konular
100
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
Başarım Puanı
117
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 29 Gün
MmoLira
2
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Ben fatih - 22 yaşındayım , Hatay/iskenderunda ikamet etmekteyim. Metin2 oyununa manas serveri başladıgı zaman başladım. O zamanlar private serverler yoktu. Private sw'ler acılınca oralara geçiş yaptım ve private sw'ler açıldıktan 1 ay sonra GM liğe başladım. O günden bu yana cogu sw de GM lik yaptım. 4-5 adet kendi serverim oldu zamanında fakat kapatmak zorunda kaldım. Bazen gm lige ara verdigim dönemler oldu. Bazı sebeplerden dolayı 2 ay 3 ay ara verdigim zamanlar oldu.

Şimdi çoğu kişi serverine reklamcı gm arar user sayısı artsın diye. Ben baştan söylüyorum benim çevrem yoktur. Benim yapacagım tek reklam bazı forumlara konu açıp serveri tanıtmak olacaktır.

Oyun hakkında bilmedigim birşey yoktur. Tüm programlara tüm kodlara hakimim.

En sevmediğim şey haksızlıktır. Haksızlığa gelemem. Yapılmasını da sevmem.

Sadece user sayısı yüksek profosyonel kaliteli metin2 server sahipleri benimle iletişime geçsin. Yeni açılan sw'ler ile uğraşamam.

Güvenilir , Adaletli , Haksızlık yapmayan birisiyim.

Deneme aşaması varsa deneyebilirsiniz.

Server sahiplerine isterlerse telefon numaramı verebilirim. Ev adresime kadar herşeyi verebilirim çekinmem.

Gerçekten dürüst adil bir gm arıyorsan ve serverin kaliteli online user sayısı yüksek ise benimle iletişime geçiniz.

Metin2 gm likten yana , Pek çok web tabanlı browser oyunlarda cm'lik yapmışlıgım vardır. Joygame forumunda moderatörlük yapmışlıgım vardır.

Kaliteli yerlerle çalışmayı severim bana güvenen birinin güvenini asla sarsmam.

Her gün saat 15:00-18:00 arası pc deyim ve akşam 22:00 dan 02:00'a kadar oyunla ilgilenirim.

İletişim için msn adresi : fatihsrbtc@hotmail.com

Not : Tekrar hatırlatıyorum sadece kaliteli ve user sayısı yüksek olan sw sahipleri iletişime geçerse sevinirim. Herkesin bir klası vardır sonuçta. Ben önüme gelen her sw'de çalışmam..

Saygılarımla. Herkese iyi forumlar dilerim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri