mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
bList 1
bList
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Ve Alex!..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Psikoloq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 188
Sosyal paylaşım sitesi Twitter`da her yazdığı gündeme damgasını vuran Fenerbahçe`nin yıldızı Alex de Souza ilk kez bu kadar sert çıktı.

150620121302081424130_2.jpg
Önceki gün hesabında takipçilerine verdiği cevapların birçok gazete tarafından, ‘Alex, Fenerbahçe`den ayrılıyor` diye yorumlanması Brezilyalı oyuncuyu kızdırdı. Bir yıl daha burada olacağını altını çizerek vurgulayan Sambacı, “Artık rahat bıraksınlar. Ailem de, ben de İstanbul`u çok seviyoruz. Yazdıklarını yanlış anlıyorlar, farklı yorumluyorlar. Üste basa basa söylüyorum; Fenerbahçe`yi bırakmaya niyetim yok, bu bilinsin. 8 yıldır benim her şeyim Fenerbahçe. Sözleşmem bitince,
ailemle oturup ne yapacağımıza karar vereceğiz. Bir kez daha söylüyorum, şu anda hiçbir yere gitmiyorum“ ifadelerini kullandı.

Bogota`ya gitmiyor!

Bu arada Alex`in, Barcelona`nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi`nin organize ettiği yardım maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Sakatlığını gerekçe gösteren Alex`in, 21 Haziran`da Kolombiya`nın başkenti Bogota`da oynanacak yardım maçında yer alamayacağını organizatörlere ilettiği belirtildi. Galatasaray`la oynanan Süper Final`in son maçında ayağına aldığı darbe yüzünden hala ağrıları bulunan Fenerbahçe kaptanının her gün tedavi olduğu ifade edildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri