R 1
Roksam
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

Site Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan multitap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 238
Moved Temporarily

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

HATASI ALIYORUM.SİTEDE ÜYELİĞE GİRERKEN DÜN DE ATTIM MESAJ YAIRN BAKICAM DEDİNİZ YOK HALA AÇILMADI.MAĞDUR OLANLARA ADMİNE MSAJ AT DİYORSUNUZ KENDİNİZ Bİ CEVAP VERİN NE ZAMAN AÇILCAK:ka24::ka24::ka24:

bi cevap verin yaa :SSS

Öncelikle açtığınız konuya yorum yazılmamışsa ancak 1 gün sonra yorum atabilirsiniz. 1 günden önce attığınız yorumlar flood olarak sayılır ve yasaktır. Mesajı bildiriyorum.

Soruna geçecek olursak. Büyük ihtimalle gereksiz dosyalarınız aşırı derecede birikmiş ya da buna benzer bir sorun. CCLeaner programını kurun ve güzel bir temizlik yapın. Sorununuz çözülmezse farklı bir tarayıcı deneyin.

Hayır Birikme yok 2 gündür bekliyorum charı devir aldım charın şifre değitiremiyorum.Flood meselesine gelirsek yetkililer benden sonraki mesajlara cevap verirken benimkini bir yorum yapmadılar,2-3 saat mesaj atmalarını bekledim[Bunuda Bildir]

Son düzenleme:
Öncelikle açtığınız konuya yorum yazılmamışsa ancak 1 gün sonra yorum atabilirsiniz. 1 günden önce attığınız yorumlar flood olarak sayılır ve yasaktır. Mesajı bildiriyorum.

Soruna geçecek olursak. Büyük ihtimalle gereksiz dosyalarınız aşırı derecede birikmiş ya da buna benzer bir sorun. CCLeaner programını kurun ve güzel bir temizlik yapın. Sorununuz çözülmezse farklı bir tarayıcı deneyin.

Yalan Yanlış mesajlar yazma bilmeden hem Ne Alaka_?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri