TuZaKK 1
TuZaKK
Bvural41 1
Bvural41
CortexAI 1
CortexAI
Test5410 1
Test5410
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
bList 1
bList
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Adminim Bir Bakarmısın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IIPhoenixII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 170
Son 1 haftadır çoğu kişi ticaret hilesinden dolayı itemlerini kaybediyor.Hile değil diceksiniz o zaman ne ? oyunda mı açık var ne var anlayamıyorum benim editim çalınmadı Allah'a şükür ama arkadaşlarımın cogunun editleri çalındı ve ben dahil sahte olmadıgı halde ticaret yapamıyoruz ne alabiliyoruz ne de satabiliyoruz buna bi hal çare gerek.Sen oyuncuların kaybolan editleri ile teker teker ilgilenmek yerine şu ticaret buguna bir çare bulsan daha mantıklı adminim çünkü bu itemlerin çalınmasının sonu yok ve bu böyle gitmez kökten bir çare bulunması gerekir.Sizinde işleriniz var biliyoruz oyuncular editlerinin kayboldugu zaman size mesaj attıklarında ilgilenmeniz zaman alabiliyor dediğim gibi kökten çözüm bulsanız ve daha cabuk bulsanız herkes daha mutlu olacak.Lütfen Adminim ya yazdıklarımı kilitleyip bir köşeye atcagınıza bir göz önünde bulundurun önemli bir konu şimdiden teşekkür ederim.

Emin ol kökten çözümede çalışılıyordur fakat oyuncalara ayrılan zaman kökten çözüm için uğraşılan zamanı kısıtlıyor olabilir :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri