- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar Gta Sa:Mp'ı Oynayan bir çok Arkadaşımız var.Genelde Yaşanan En büyük Sorun Türklerin Olduğu Güzel Bir Server Bulabilmek.Bu Konumda Size 7/24 Online Max Player:500 Genel Online Sayısı:200/500 Olan Tamamen Türk Oyunculardan Oluşan Bir Server Tanıtıcağım.
Serverimizin Adı GTA SA:MP/YANYAN/TURKEY
IP Address: 192.168.2.20:7777
Map: Grand Larceny
Eklemişken Serverdaki Bazı Yardımcı Komutlarıda Size Belirtiyim;
Oyun İçinde T'ye Basıp /v1 den /v17 Ye Kadar Bir Sayı Girerseniz Araba İnderebilirsiniz.
ÖR:/v3 Motorların Bulunduğu Bölüm.
ÖR:/v1 Spor Arabaların Bulunduğu Bölüm.
ÖR:/v5 Uçakların Bulunduğu Bölüm.
ÖR:/shop Yazarsanız Çoğu Seçeneğe Ulaşabilirsiniz.
Server'ın Yazılarından Oyuncularına Kadar Herşey Türkçe.Girin Oynayın Zamanınızı Server Aramakla Geçirmeyin.Eğer Ben Hilesiz Oynayamam Diyorsanız O Da Var.Sabitteki Konumdan Hileyi İndirip Kullanabilirsiniz.(Admin'e Yakalanırsanız Bann Yersiniz.)
Şunu Unutmayın Hileyi Tavsiye Etmem Ama Hile İle Oynamak İsteyen Arkadaşlarımıza Açık Bir Kapı Bıraktım
h@k@n...:ka19:
Serverimizin Adı GTA SA:MP/YANYAN/TURKEY
IP Address: 192.168.2.20:7777
Map: Grand Larceny
Eklemişken Serverdaki Bazı Yardımcı Komutlarıda Size Belirtiyim;
Oyun İçinde T'ye Basıp /v1 den /v17 Ye Kadar Bir Sayı Girerseniz Araba İnderebilirsiniz.
ÖR:/v3 Motorların Bulunduğu Bölüm.
ÖR:/v1 Spor Arabaların Bulunduğu Bölüm.
ÖR:/v5 Uçakların Bulunduğu Bölüm.
ÖR:/shop Yazarsanız Çoğu Seçeneğe Ulaşabilirsiniz.
Server'ın Yazılarından Oyuncularına Kadar Herşey Türkçe.Girin Oynayın Zamanınızı Server Aramakla Geçirmeyin.Eğer Ben Hilesiz Oynayamam Diyorsanız O Da Var.Sabitteki Konumdan Hileyi İndirip Kullanabilirsiniz.(Admin'e Yakalanırsanız Bann Yersiniz.)
Şunu Unutmayın Hileyi Tavsiye Etmem Ama Hile İle Oynamak İsteyen Arkadaşlarımıza Açık Bir Kapı Bıraktım
h@k@n...:ka19: