Wolfteam Uber Hack 2012+Yardım(No Fix)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dokidoki23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

dokidoki23

Level 3
Konular
42
Reaksiyon Skoru
39
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Wolfteam Uber Hack İle İlgili Sadece Birkaç Yardım İstiyorum.Anlayanlar Lütfen Konuya Baksın.Şimdi Arkadaşlar Wolfteam'de Uber Hack Yapacağım.Ve Bir Kaç Kişi Arıyorum Kodlamalarda Yardımcı Olabilcek.Eğer Bulursam Başarılı Bir Şekilde Uber Hack'i Yaparız.Önceki Konumda Turkmmo Admin'in İznini Alamamıştım Ve Yanlışlıkla Konumda Para İle İlgili Birkaç Şey Bahsettim.Bu Sefer Böyle Olmayacaktır.Hilemizi Yaptığımızda Admin'lere İlk Başta Haberdar Edilecektir.Ve Hilenin Çalıştığından Sonra İlk Başta Admin'lere Hile Atılıp Onların İzniyle Onlar Satış Yapacaktır.Benim Şuanda Açtığım Konu Hem Bana Bu Hilede Kodlamayla İlgili Yardım Edebilcek Hemde Admin'lerin İzni Olur mu Diye Sormaktı.Lütfen Ö.M Veya Burdan Bana Yazabilirsiniz.Ama Kodlamalardan Anlayanlar İçin Bana Ö.M Atıp Ben Onlarla İrtibata Geçeceğim.Ve Hangi Programda Yapacağımıza Karar Vereceğiz.
Haberiniz Olsun Şuanda Eğer Bu Hileyi Yaparsak Tek Hile Bu Olacaktır Çünkü GZN Hack Fix Yedi.
Konuyu Kilitlemeyin.

TEŞEKKÜRLER

® ™[DeViL_DaNTe]™ ®

Uber Hack'ın Linkini Verirsen Yardımcı Olabiliriz.

Buyurun Şuanlık Deneme Yaptım Kodlamalarla Hem Daha Farklı Hemde Çalışır Bir Şekilde Olacaktır.Bunda Oynama Yapacağız Ve Daha Güzel Hale Getireceğiz.
Buyurun Link:

VirüsTotal Taraması İstiyorsanız:

İsterseniz VirüsTotal'den Taratın Temiz Çıkacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)